BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.439,16
HABER /  MEDYA

Ayaz Öykü'yü sırtlayıp götürüyor

Öykü ve Ayaz bir barışık bir küs. Şimdi de Öykü'nün kaprislerine dayanamayan Ayaz, onu sırtladığı gibi götürüyor.

Abone ol

Kiraz Mevsimi'nin yeni bölümü yayınlanacak güne kadar bir hafta boyunca konuşulacağı 24. bölüm fragmanı hemen yayınlandı.Yeni bölüm 13 Aralık cumartesi günü FOX TV'de olacak.

Kızkulesi’ndeki sürpriz gece Ayaz ve Öykü aşkında beklenmedik gelişmelere neden olur. Ayaz eski hayatına dönmek için çabalarken, Öykü herkesten ve her şeyden uzaklaşır. Girdiği bunalım sonucu işinden olma, okulundan atılma tehlikesi yaşayan Öykü’nün kahramanı yine, onun telefonlarına dahi çıkmayan Ayaz olacaktır.

METE VE ŞEYMA BABA EVİNDE

Mete, Şeyma’yı baba evine götürür. Ancak bu geri dönüş, özellikle Burcu için beklenmedik sonuçlar doğurur. Burcu-Emre’yle, Sibel- İlker’le bozuşurken; kadınlar bir kız gecesinde, erkekler de bir erkek gecesinde eteklerindeki tüm taşları dökerler.

METE VE AYAZ BAŞBAŞA KALIRLAR

 Öykü, Ayaz’ın ona hala aşık olup olmadığını anlamak için, kız gecesinde Sibel’in ona verdiği taktikleri gün boyu uygular. Mete’yse Ayaz ve Öykü’yü bütün gün birbirine kenetleyecek bir buluşa imza atar. Bu arada Sibel, Burcu ve Öykü, yan yanayken eve, kimden geldiği belli olmayan özür mesajlı bir çiçek, herkesin kafasını karıştırır. Çiçeği yollayan gizemli kişinin ortaya çıkmasıysa, Öykü’nün hayatını birden bire değiştirecektir

KİRAZ MEVSİMİ OYUNCULARI
Öykü Acar - Özge Gürel, Ayaz Dinçer - Serkan Çayoğlu, Mete Uyar - Dağhan Külegeç, Şeyma Çetin - Nilperi Şahinkaya, Burcu Uyar - Nihal Işıksaçan , Bora - Necip Everest, İlker Korkmaz - Serkan Börekyemez , Sibel Korkmaz - Fatma Toptaş, Olcay - Nezih Cihan Aksoy, Rıza - Serdar Çakmak, Emre Yiğit - Aras Aydın , Önem - Neslihan Yeldan, Meral - Ayşegül Ünsal, Bülent - Hakan Çimenser, Cem - Taner Berke Sarıkaya, Doğan - Burak Şahan Gönültaş, Gülseren - Canan Saran.