BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Ataşehir Çamolukspor galip geldi

Ataşehir Çamolukspor, Okmeydanı Fetihspor’u deplasmanda mağlup etti.

Abone ol

Ataşehir Çamolukspor, Okmeydanı Fetih Spor’u deplasmanda oynadığı karşılaşmada 4-2 mağlup etti. Lige kötü bir başlangıç yapmasına karşın son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Ataşehir Çamolukspor, Okmeydanı Fetih Spor karşısında aldığı galibiyetle tırmanışını sürdürdü.
Maça oldukça kötü başlayan Ataşehir Çamolukspor gördüğü iki kırmızı kart nedeniyle maçı dokuz kişi tamamladı. Az sayıdakı oyuncusuna rağmen mücadeleyi bırakmayan Ataşehir Çamolukspor maçtan 4-2 galip ayrılmayı başardı.

Ataşehir Çamolukspor Genel Sekreteri Ufuk Kesecek maç sonrası yaptığı açıklamada Ataşehir’in Süper Amatör Lig’de mücadele eden tek takım olduklarına dikkat çekerek “Yaşadığımız çeşitli şanssızlıklar nedeniyle lige kötü bir başlangıç yaptık. İstemediğimiz puan kayıpları yaşadık. Ama her geçen gün toparlandık… Gerek yönetim kurulumuz, gerek hocalarımız ile oyuncularımız arasındaki diyalog ve iletişim de bu başarıda etken oldu. Uyumlu çalışma sonunda da son sekiz maçımızda altı galibiyet, iki de beraberlik aldık. Bu çıkışımızın ikinci yarıda da devam edeceğini düşünüyorum. Ataşehir Çamolukspor, oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla şampiyonluğun en önemli adaylarından biridir” diye konuştu.