BIST 10.358
DOLAR 32,25
EURO 34,79
ALTIN 2.466,79
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ataol Behramoğlu AK Parti'yi eleştirdi

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından her ay gerçekleştirilen ‘Halkın Gündemi’nin konuğu Şair ve Yazar Ataol Behramoğlu oldu.

Abone ol

Antalya Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından her ay gerçekleştirilen ‘Halkın Gündemi’nin konuğu Şair ve Yazar Ataol Behramoğlu oldu.

Antalya Kültkür Merkezi’nde (AKM) gerçekleştirilen konferansı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ve çok sayıda şiir sever izledi. Son günlerde Türkiye gündemine ilişkin düşüncelerini Antalyalılar ile paylaşan Behramoğlu, “ Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) yaşanan değişim rüzgarının yönünü değiştirmek için bir takım senaryolar üretiliyor” dedi.

AK Parti hükümetini eleştiren Behramoğlu, “Türkiye’nin Ortadoğu gibi olmasına az kaldı. Türkiye, şu anki hükümeti ile meçhule doğru gidiyor” diye konuştu. Ataol Behramoğlu, konuşmasının ardından izleyicilerin sorularını yanıtladıktan sonra, kendi yazdığı şiirlerinden bazılarını okudu. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın da Behramoğlu’na teşekkür ederek, çiçek takdim etti.