BIST 9.890
DOLAR 32,57
EURO 35,01
ALTIN 2.461,30
HABER /  GÜNCEL

Astana Galatasaray şifresiz Tivibu frekansı

Astana Galatasaray maçı şifreli olarak Tivibu spor kanalından izlenebilir. Galatasaray maçı Tivibu frekansı nedir ve frekanslar şifresiz ayarlanabilir mi?

Abone ol

Astana Galatasaray maçı Tivibu Spor kanalından bu akşam saat 21.00'da canlı olarak yayınlanacak. Tivibu Spor Astana Galatasaray maçını şifreli olarak ekranlara getirecek.

Sporseverlerin merakla beklediği Galatasaray Astana maçı hangi kanalda yayınlanacak? Astana Galatasaray maçını Tivibu Spor mu yoksa TRT1 mi verecek? Ve bu maç şifreli mi şifresiz mi olacak? Ayrıntılar haberimizde.

ASTANA GALATASARAY MAÇI TİVİBU KANALINDA
Tivibu Spor kanalından canlı olarak ekranlara gelecek karşılaşma, 30 Eylül Çarşamba yani bu akşam saat 19.00’da başlayacak.
ASTANA GALATASARAY MAÇI TİVİBU

Astana Galatasaray maçı şifresiz kanallar

Astana Galatasaray maçı şifreli mi?

Tivibu Spor , Astana – Galatasaray maçını şifreli olarak yayınlıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi yayınları UEFA Yayın hakları gereği Salı veya Çarşamba günleri canlı yayınlanacak maçlar şifrelenecek.


Galatasaray Astana karşısında galibiyet hasretini bitirecek mi?
UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu maçında Astana ile karşı karşıya gelecek Galatasaray, 9 maçtır galibiyete hasret. Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı son 9 maçında galip gelemeyerek kötü bir seriye imza attı. Son maçında Atletico Madrid'e mağlup olarak, bu kulvarda üst üste 6. maçını kaybeden ve galibiyet özlemi 9 maça çıkan Sarı-Kırmızılılar, Astana karşısında bu şanssızlığını kırmaya çalışacak.