BIST 9.889
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.455,83
HABER /  MAGAZİN

Arka Sokaklar Gonca Pelin Körmükçü kimdir Hüsnü'nün yeni aşkı

Kanal D'nin uzun süredir ilgiyle izlenen dizisi Arka Sokaklar'a bomba transfer. Arka Sokaklar'da Gonca karakterini canlandıracak olan Hüsnü'nün yeni aşkı Pelin Körmükçü kimdir aslen nereli? Pelin Körmükçü eşi kim tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Arka Sokaklar 456.bölüme bomba transfer geliyor. Yeni bölümde Hüsnü'nün yeni aşkı rolünde oynayacak olan Gonca bir anda herkesin merak ettiği isim haline geldi. Peki kimdir bu Gonca karakterine hayat verecek olan Pelin Körmükçü? Gelin detaylarına bakalım.

Kanal D ekranlarında 11 yıldır yayınlanan Arka Sokaklar'ın yeni bölüm fotoğrafları yayınlandı. Geçen sezon karısı Suat'ı kaybeden Hüsnü Komiser, yeni aşkını buldu. Suat'ın ölüm sahnesi geçen sezon hem Arka Sokaklar izleyicisini hem de Hüsnü'yü çok ağlatmıştı. Hüsnü'nün yeni sezonda aşkı bulması uzun sürmedi.

GONCA KOMİSER İLE HÜSNÜ KOMİSER YAKINLAŞACAK

Yeni bölümde olaylar şöyle gelişiyor: Nazike ve Ayla, Baş Komiser Gonca'yı, Hüsnü'yle tanıştırmaya karar veriyorlar, ikilinin tanışma ve aşk süreci de başlıyor.

PELİN KÖRMÜKÇÜ KİMDİR?

Ünlü tiyatro ve dizi film sanatçısı Pelin Körmükçü, 10 Şubat 1970 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Babasının adı Okay Körmükçü’dür. Tiyatrocu bir aileden gelmektedir. Darülbedayi'nin önemli oyuncularından Hazım Körmükçü'nün torunudur. Ayrıca abisi Hazım Körmükçü ve kuzeni Hikmet Körmükçü oyuncudur. 

Uygulamalı Tiyatro-oyunculuk-seslendirme Eğitimi alan Pelin Körmükçü, 1988 yılında özel bir televizyon kanalında oyuncu olarak iş hayatına atıldı.

Pelin Körmükçü 2013 yılında Bedrettin Faik Başar ile dünyaevine girdi. Üçüncü evliliği olan Pelin Körmükçü eşiyle sık sık davetlerde yer alıyor. 

Arka Sokaklar'da Hüsnü'nün sevgilisine bakın işte sürpriz isim