BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,74
ALTIN 2.436,02
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

AÖF sınav sonuçları güz dönemi sorgu ekranı

AÖF sinav sonuclari anadolu üniversitesi ne zaman açıklanacak? 25 - 26 Kasım tarihleri arasında yapılan Anadolu Üniversitesi AÖF sınavı her an açıklanabilir. AÖF 2017 güz dönemi sınav sonuçları açıklandığı andan itibaren internethaber'de.

Abone ol

Binlerce öğrencinin girdiği AÖF sınav sonucu her an açıklanabilir. Anadolu Üniversitesi tarafından açıklanan AÖF sınav sonucu ne zaman açıklanacak belli oldu mu tüm bilgiler haberimizde.

Gerçekleştirilen vize sınavlarının ardından öğrenciler sonuçlar için bekleyişe geçti. Sınavdan aldığı sonucu öğrenmek için büyük merakla sonuçların açıklanmasını bekleyen öğrenciler, internette "AÖF sınav sonuçları tarihi" ve "AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?" diye araştırıyor.

AÖF SONUÇLARI EN GEÇ 10 GÜN İÇİNDE AÇIKLANACAK

AÖF sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz duyurulmadı ancak tahminlere göre 15 gün içinde açıklanması bekleniyor. Öğrenciler, AÖF sınav sonuçlarının duyurulmasıyla birlikte sınav sonuçlarını nereden öğreneceğini merak ediyor. Peki öğrenciler sınav sonuçlarını nereden öğrenecek?

AÖF SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLECEK?

AÖF sınav sonuçları "https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim" adresinden ya da "https://ekampus.anadolu.edu.tr/" adresi üzerinden sisteme giriş yaparak sorgulayabilecek.