BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,76
ALTIN 2.439,36
HABER /  SPOR

Antep horozun sesini kesti

Turkcell Süper Ligi'nin ilkyarı son haftasında Gaziantepspor evinde Denizlispor'u ağırladı.

Abone ol

İlk yarısı Gaziantepspor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlanan maçı Gaziantepspor 2 - 1 kazanarak haftayı 3 puanla kapattı.

2. dakikada topla buluşan Erman ceza sahası önündeki Olcan'a pasını gönderdi, bu futbolcunun sert şutu kaleci Cenk'ten döndü, dönen topa Beto kafa ile vurdu, meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1 - 0.

15. dakikada Roberts, Gaziantepspor cezasahası önünden sert vurdu, top az farkla auta çıktı.

20. dakikada Ahmet Cebe, sol çaprazdan ortaladı karambolde kalan topa Braga dokundu top kaleci Mahmut'un kucağında kaldı.

22. dakikada Ahmet Arı, soldan Denizlispor ceza sahasına ortaladı, Beto dokunamayınca takımını bir golden ederken top da auta çıktı.

40. dakikada ceza sahasında topla buluşan Beto, meşin yuvarlağı ceza sahası önünde bekleyen Julio Cesar Souza'ya çıkardı. Bu oyuncunun şutunda ise meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.

52. dakikada sağ kanattan Ahmet Arı, ceza sahasına ortaladı, topu iyi takip eden Julio Cesar Souza, güzel bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 2 - 0

53. dakikada Roberts, arkadaşı Angelov'a verdi, bu futbolcu kaleci Mahmut ile karşı karşıya geldi, Angelov'un kaleye gönderdiği topu Mahmut ayağı ile kornere çeldi.

68. dakikada Denizlispor Engin ile Gaziantepspor ceza sahasına kadar girdi, Julio Sezar Correia, Engin'i keserek tehlikeyi uzaklaştırdı.

77. dakikada Denizlispor Roberts ile köşe vuruşu kullandı. Kaleci Mahmut'un elinden seken topu Engin ağlarla buluşturdu. 2 - 1.

84. dakikada İvan De Souza sol kanattan sürükleyerek getirdiği topu Denizlispor ceza sahası içindeki arkadaşı Julio Cesar Souza'ya ortaladı, bu futbolcunun şutu kalenin üzerinden auta çıktı.

Maçın ilerleyen dakikalarında başka pozisyon olmayınca maç Gaziantepspor'un 2 - 1 üstünlüğü ile son buldu.

Stat: Kamil Ocak
Hakemler: Özgür Yankaya, Adil Sinem, Süleyman Özay

Gaziantepspor: Mahmut 6, Murat Ceylan 6,Deumi 6, Serdar Kurtuluş 6, Erman 5, Beto 6 (Dk. 70 Ferdi 3), Olcan 6 (Dk. 54 Zurita 5), İvan De Sauza 6, Julio Cesar Correia 6, Ahmet Arı 6 (Dk. 77 Hakan Bayraktar 3), Julio Cesar Souza 6

Denizlispor: Cenk 5, Ahmet 5 (Dk. 87 Burak ?), Roberts 6, Braga 5, Güray 5, Emin 5 (Dk. 46 Fatih 5), Anderson 5, Berberovic 5, Ahmet Cebe 5 (Dk. 46 Engin 5), Çağlar 6, Angelov 6

Goller: Dk. 2, Beto, Dk. 52 Julio Cesar Souza (Gaziantepspor), Dk. 78 Engin (Denizlispor)