BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 35,00
ALTIN 2.447,47
HABER /  GÜNCEL

Altan Tan'dan LGBT iddiasına yanıt!

HDP'li Altan Tan'ın kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen LGBT'leri reddettiği öne sürüldü. Söz konusu iddia, KaosGL'nin haberinde yer aldı. Radikal'e konuşan Altan Tan ise iddiayı yalanladı.

Abone ol

Malatya’daki Newroz kutlamalarında HDP Milletvekili Altan Tan’ın kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen LGBT’leri reddettiği iddia edildi.

LGBT haber sitesi KaosGL’nin haberine göre; HDP Milletvekili Altan Altan Nevruz kutlamaları sırasında kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen LGBT’lerin talebini reddetti.

KaosGL’nin haberinde şu ifadeler yer aldı: “Malatya Homofobi ve Transfobi Karşıtı Gençlik İnisiyatifi’nin de katıldığı kutlamalarda Halkların Demokratik Partisi vekili Altan Tan, LGBT’lerin (lezbiyen, gey, biseksüel, trans) kendisiyle fotoğraf çektirme ricasını reddetti.”

ALTAN TAN: HABERİM OLMADI

Altan Tan ise Radikal'e yaptığı açıklamada “Miting boyunca Malatya İl Başkanımız ve Eski İstanbul İl Başkanımız Doğan Erbaş ile birlikteydik. Böyle bir talep kesinlikle gelmedi. Ben konudan çıkan haber vasıtasıyla haberdar oldum" dedi.