BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.497,40
HABER /  MAGAZİN

Kayahan'dan kötü haber geldi son durumu ne?

Kanser ile boğuşan ünlü sanatçı Kayahan'ın son durumu nasıl. Şarkıcı yakın dostu Nilüfer ile olan konser görüntülerini izlemek istedi.

Abone ol

KAYAHAN'ın son durumu hakkında bilgi veren eşi İpek Açar, usta sanatçının tekrar hastaneye kaldırıldığını belirtti.

29 Mart’ta 66 yaşını kutlamaya hazırlanan sanatçı, güçsüz düşünce, İpek Açar eşini hastaneye kaldırdı. Eşi Açar’ın dönem dönem kemoterapi tedavilerine devam eden Kayahan’ın başından, bir an olsun ayrılmadığı öğrenildi.

kayahan-yine-korkuttu-5443943.jpeg

Sanatçıyı ziyaret eden ilk isim ise Nilüfer oldu. Şu anda sağlık durumu iyiye giden Kayahan’ın, Nilüfer’e hasta yatağında “Hadi iyileşince bir de televizyon programı yapalım” diye teklifte bulunduğu söylendi. Sanatçının ayrıca basın danışmanından, Nilüfer’le birlikte sahneye çıktıkları konser görüntülerini izlemek için istediği ifade edildi.

KAYAHAN'IN HASTALIĞI NE?

lk olarak 1990'da bacağında çıkan yağ bezesine baktırmak için gittiği hastanede kansere yakalandığı fark edilen, altı ay ömür biçilen ama pes etmeyen Kayahan, hastalık 11 yıl sonra aynı yerden nüksettiğinde de yılmamıştı. Geçirdiği dört ameliyat ve radyoterapi tedavisi sonucu sağlığına kavuşan Kayahan, üçüncü kez aynı tatsız haberi aldı ve kemoterapiye başladı.