BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.438,27
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Alo Fatih bunu canlı yayınlıyor musun?

Mustafa Sarıgül basın toplantısı sırasında kameralara; "Alo Fatih , Alooo, Fatih orada mısın? Şu anki Canlı Yayın'ı yayınlıyor musun?" diye seslendi.

Abone ol

İNTERNET HABER - Mustafa Sarıgül basın toplantısı düzenledi. Toplatının özünü Alo Fatih oluşturdu. Kameralara bakan Sarıgül, "Alo Fatih , Alooo, Fatih orada mısın? Şu anki Canlı Yayın'ı yayınlıyor musun?" diye seslendi.

Toplantının finalinde ise Habertürk'ün canlı verdiği söylendi. Ancak basın toplantısı canlı yayınlanmamıştı.

İŞTE SARIGÜL'ÜN KONUŞMASINDAN ÖNEMLİ BÖLÜMLER;

*Birkaç gün önce bir Alo Fatih olayı yaşanmıştır. Sn. Başbakan Alo Fatih’i arayarak benimle ilgili haber yapılmasını yasaklamıştır. Bu olay İngiltere'de ya da Fransa'da yaşansa Başbakan'ın derhal istifa etmesi gerekmektedir.

*Türkiye’yi ileri demokratik ülkeler arasına sokacağını, özgürlükleri genişleteceğini söyleyen Sayın Başbakanın geldiği bu nokta ibret vericidir. O artık yasakçı, sansürcü bir başabakandır.

*Kendisini dünya lideri sanan, Ortadoğu’ya şekil verdiğini sanan Sayın Başbakan meğer elinde kumanda ve telefonla medyaya ayar vermekte imiş.

*Biz 30 Mart’ta bu yağma düzenine son vereceğimiz için korkuyorlar ve Alo Fatihlerle basına medyaya ayar vermeye çalışıyorlar. Sayın Başbakan istiyor ki; İstanbul’u ben yöneteyim, İstanbul’da başkanlık değil acentelik yapacak biri olsun.

*Sayın Başbakan diyor ki manşetlerin değil milletin dediği olur. Milletin dediği olursa neden Alo Fatih’i arıyorsun Sn. Başbakan! Bunların dümen suyuna giden yandaş medya da kaybedecektir.

*Neyi yasaklarsanız yasaklayın! Hakkımı kimseye yedirmem. Ne yaparsanız yapın! Basını, medyayı yasaklarsanız yasaklayın; medya sizin olsun! Duvarlar, meydanlar, sokaklar ve sosyal medya bizim.

*Biz kazanacağız! İstanbul’da kin dönemi, nefret dönemi, sevgisizlik dönemi bitecek. İstanbul’u İstanbul’dan yöneteceğiz. Milleti kimse yenemez. Bu mücadeleyi millet kazanacak, millet iradesine musallat olanlar perişan olacaklardır.

*İstanbul'dan geldiler, İstanbul'dan gidecekler

*Alo Fatih , Alooo, Fatih orada mısın? Şu anki Canlı Yayın'ı yayınlıyor musun?

*Benim hakkımda açılmış şu saat şu dakika şu an itibari ile tek bir dava yok. Ama bu basın toplantısı itibari ile ne olur onu bilemem.

*Benim sponsorlarım halktır. Kimin sponsorlarla iş yaptığını merak ediyorsanız bilboardlara bakın göreceksiniz. Biz başbakanla sponsorda yarışamayız.