BIST 10.164
DOLAR 32,36
EURO 34,70
ALTIN 2.390,10
HABER /  MAGAZİN

Ünlü modelin ayrılık dedikodusu gündemi sarstı!

İngiliz model Kelly Brook ve sevgilisi David McIntosh'un ayrılık dedikoduları gündeme bomba gibi düştü.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Ünlü İngiliz model Kelly Brook ve sevgilisi David McIntosh hakkında çıkan ayrılık dedikoduları gündeme bomba gibi düştü.

Geçtiğimiz gün 14 Şubat sevgililer gününde sevgilisi Kelly Brook'a romantik bir süpriz hazırlayan ve ilişkilerindeki uyum ve mutluluk ile görenlere parmak ısırtan David McIntosh ile Kelly Brook hakkında ortaya atılan ayrılık dedikoduları gündeme bomba gibi düştü. 

1.20140219141059.jpg

The Sun gazetesinin haberine göre ünlü model Kelly Brook'un yakın bir arkadaşı tarafından yapılan açıklamalarda iddialara göre yılbaşından bu yana kameralara mutlu ve huzurlu görüntüler veren Kelly Brook ve David McIntosh çiftinin yaşanan büyük bir tartışma sonucu ayrıldıkları iddia edildi. 

2.20140219141250.jpg

Ünlü model Kelly Brook'un yakın arkadaşının The Sun gazetesine yaptığı açıklamada güzel modelin gladyator lakaplı sevgilisinden ayrıldığını ve ayrılık nedeninin David McIntosh'un kendisini ve kendisinin şöhretini ün kazanmak için kullanması olduğu belirtildi. Ünlü modelin yakın arkadaşına yaptığı açıklamada iddialara göre kendisini kullanıldığı için çok aşağlınmış ve küçük düşürülmüş olarak hisseden Kelly Brook'un kullanıldığı için çok üzgün olduğu belirtildi.

3.20140219141547.jpg

İngiliz modelin yakın arkadaşının açıklamalarına iddialara karşın Kelly Brook ve David McIntosh cephesinden bir açıklama gelmezken olayın gerçek olup olmadığı büyük merak konusu.