BIST 9.932
DOLAR 32,44
EURO 34,78
ALTIN 2.448,28
HABER /  GÜNCEL

Alışveriş'in keyifli yolu, Ataşehir'den geçiyor

Birbirinden ünlü restoranları, mağazaları, keyifli vakit geçirebileceğiniz kafelerinin yanısıra Ataşehir AVM’leri ile de gençler ve alışveriş tutkunları için vazgeçilmez ilçelerin başında geliyor.

Abone ol

Ataşehir'de hem keyifli saatler geçirip hem de alışveriş yapabileceğiniz birden çok alışveriş merkezi bulunuyor. 

Optimum
4 büyük şehirde şubesi bulunan Optimum AVM Yenisahra’da bulunuyor. Optimum İstanbul, terası, yerli ve yabancı markalı cafe -restoran alternatifleriyle sadece alışverişin değil aynı zamanda farklı lezzetleri tatmak için de cazip bir AVM.

Dice Kayek, Herry, Timberland, Esse, Saat & Saat, Swatch, Ziya gibi pek çok ünlü markanın bulunduğu AVM’de ayrıca Anadolu Yakası’nın ilk ve gerçek buz pateni pisti “Buzluk” bulunuyor. Avşar Sinemaları, 5D Sinema, Optimum Çocuk Kulübü ve Playland Çocuk Eğlence Merkezi’nin yer aldığı AVM özellikle çocuklar ve gençler tarafından rağbet görüyor.

Palladium
190 mağazasıyla Barbaros Mahallesi’nde bulunan Palladium AVM Barbaros Mahallesi’nde bulunuyor. Modanın en son kıyafetlerini bulabileceğiniz mağazaları, Cinemaximum sineması ve birbirinden şık cafe restoranlarıyla Ataşehirlileri cezbediyor.

Bebek bakım odasından çocuk oyun alanına, ücretsiz müşteri servisinden vale hizmetine ve dua odasından engelli tuvaletine kadar pek çok hizmet sunuyor.
Palladium’da ayrıca özellikle kadınlara yönelik etkinlik ve kampanyalar da yapılıyor.

Brandium
Geçen yıl Mart ayında açılan alışveriş merkezi 4 katlı alışveriş ve yaşam merkezinde ev tekstilinden kozmetiğe, elektronikten giyime kadar farklı ürünler sunan alışveriş merkezinde 250 adet mağaza bulunuyor.

Novada
Novada Alışveriş Merkezi, Küçükbakkalköy Mahallesi’nde bulunuyor. Ataşehir Belediyesi Cemal Süreya Sergi ve Etkinlik Merkezi’ninde yer aldığı AVM, pek çok sergi, açılış ve etkinliğe de ev sahipliği yapıyor.

Carrefour İçerenköy
Bauhaus ve Boynerle birlikte aynı yerde bulunan Carrefour, düzenlediği kampanya ve fırsatlarla uygun ve keyifli alışveriş imkanı sunuyor.