BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.444,80
HABER /  GÜNCEL

Ali Şen Galatasaraylı oldu

"Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak" sözünü de hatırlatan Ali Şen, bir günlüğüne Galatasaraylı olacak.

Abone ol

Ligde artık hiçbir iddiası kalmayan Galatasaray'ın Trabzonspor'dan alacağı puan ya da puanlar, şampiyonluk kovalayan ezeli rakibinin ekmeğine yağ sürecek.

G.SARAY KAZANIRSA ÇOK MUTLU OLURUM
Takvim gazetesinin haberine göre Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen de yarınki derbide Galatasaray'ı tutacağını söyledi. Şen, "Galatasaray kazanırsa çok mutlu olacağım" ifadesini kullandı. Fakat Ali Şen, "Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak" sözünü de hatırlattı ve "Evet ben de Galatasaraylı olacağım fakat sadece 1 günlüğüne" yorumunu yaptı. Ali Şen'in bu açıklamaları diğer Fenerbahçeliler arasında da hararetli tartışmalar yarattı.

NE DEDİLER?
İBRAHİM KUTLUAY
BİZ KAZANALIM YETER
GALATASARAY ile Trabzonspor arasında oynanacak maçta çıkacak hiç bir sonuç beni pek fazla ilgilendirmiyor. Önemli olan Fenerbahçe'nin ne yaptığıdır. Sarı- Lacivertli takım, kalan maçlarını kazanırsa zaten sezonu yüzde 90 şampiyon olarak tamamlayacaktır.

GÜRCAN BİLGİÇ
TABİİ Kİ TUTACAKLAR!
EĞER G.Saray'dan umutları olsa, F.Bahçeliler'in böyle bir tutumu olabilirdi. Aslında "Tüm Galatasaraylılar, Trabzonsporlu mu?" diye de sorabiliriz. Sonuçta tabii ki pazar günü tüm F.Bahçeliler mutlaka G.Saray'ı tutacaktır. Bundan doğal bir şey de olamaz.