BIST 9.882
DOLAR 32,47
EURO 34,83
ALTIN 2.449,64
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Partili Külünk'ten CHP'yi kızdıracak sözler

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun milli güvenlik sorunu haline geldiğini iddia etti. Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesi gerektiğini söyleyen Külünk, Kılıçdaroğlu'nu darbenin parçası olmakla suçladı.

Abone ol

AK Parti Milletvekili Metin Külünk, 17-25 Aralık darbe girişiminin uluslararası ayağının bugün itibariyle start aldığını söyledi. Darbenin bir ayağının ABD'de diğer ayağının da CHP Genel MErkezi'nde olduğunu ifade eden Külünk, Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'ye karşı emperyalistler ile işbirliği yaptığını ileri sürdü.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik suçlamalarına AK Parti Milletvekili Metin Külünk, twitter'dan tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'ye karşı emperyalistler ile işbirliği yaptığını ileri süren Külünk, ABD'nin dava süreciyle birlikte Türkiye'deki tartışmaları sokağa taşımaya çalışacağını söyledi. İşte Külünk'ün o sözleri; 

"ABD, davayı, 17-25 Aralık haftası içerisinde nihayete erdirecek. Hakim davanın görülme sürecini 3 yada 4 hafta olarak belirtmiştir. Bu arada Türkiye'de bu tartışmalar had safhaya çıkartılacak. Siyasi alandaki tartışmaları sokaklara taşımaya çalışacaklar.

Türkiye'yi hedefe koyan ABD'deki davanın görülme süresince içerideki algının yönetilmesi işi CHP'yi ele geçirmiş hainler eliyle yürütülecektir. Devletin Kurucusu M. Kemal Atatürk'ün koltuğunda oturan şahıs iradesini uluslararası konsorsiyuma satmıştır.

"KILIÇDAROĞLU MİLLİ GÜVENLİK SORUNU HALİNE GELMİŞTİR"

Eline tutuşturulan kağıtlarla gerçekleri çarpıtan, ticari faaliyetlere yasa dışı süs vererek sahte evrakları gerçekmiş gibi paylaşan Kılıçdaroğlu, uluslararası algı operasyonunun taşeronu olarak ülkemiz açısından milli güvenlik sorunu haline gelmiştir.

Uluslararası emperyalist çeteler terör örgütleri üzerinden kurguladıkları operasyonlar ile Türkiye'yi dize getirmeyi başaramadılar. Şimdi gerçek yüzleri ile ortaya çıkarken kendilerine FETÖ ile birlikte Kılıçdaroğlu'nu da ortak olarak aldılar.

Ülkemize karşı uluslararası saldırının dış uygulayıcıları ABD ve FETÖ'cüler iken, içerideki uygulayıcıları Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte CHP'yi ele geçirmiş Kripto FETÖ'cülerdir. Vatansever CHP'liler ipleri ellerine almalı, hainliğe dur demelidirler.

KILIÇDAROĞLU'NA İSTİFA ÇAĞRISI

AK Parti kadrolarının ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın alnı aktır. Uluslararası işgal girişimlerine bugüne kadar izin vermedik bundan sonra da vermeyeceğiz. Kılıçdaroğlu istifa edene kadar tüm AK Kadroları bu konuyu her zeminde gündem yapacaklardır.

Cumhurbaşkanımız'ın çağrısına sahte belgelerle, ailesine iftira atarak cevap verebileceğini sanan K.K. eline tutuşturulan kağıtlar sucuğa dönüşen adam olarak tarihe geçmiştir. Bugün ki iftiraları da sucuk kokan elinde patlamıştır Hainliği ortaya çıkmıştır.

Eskiler iftira duyunca, "Bu yalanın kuyruklusu" derlerdi. K.K. şimdi kuyruksuz yalanlar da icat eder hale geldi. Man Adasının kuyruksuz kedisi meşhurdur Ama K.K. artık kuyruklu bir yalancıdır. Pinokyonun adı çıkmış K.K'nın şanı yürüyor.

K.K.nın gösterdiği tüm banka dekontları gerçek dahi olsa insanların uluslararası ticaret yapmasını yasa dışı göstermek itibara saldırıdır. Man Adası içeride bağımsız dışarıda İngiltereye bağımlı bir devlettir. Avrupa açısından önemli bir finans merkezidir.

Kıyı bankacılığı yasal bir iştir. Algı yönetimi operasyonlarıyla gerçekleri gizleyeceğini, dış operasyonun içerideki paspası olup gerçekleri örtebileceğini sanan K.K. günün sonunda üzerine basılan kirli bir şahıs olmaktan kurtulamayacağını bilmelidir.

"YARGI GEREKLİ HESABI SORACAKTIR"

Bu millet tarih boyunca kendisine ihanet eden, emperyalist işgalcilere yardım ve yataklık yapan hiç bir haini affetmemiştir. Dün olduğu gibi bugün de ülkesine sahip çıkacak olan Büyük Türk Milleti ve yargısı, Kılıçdaroğlu'na gerekli hesabı soracaktır.

K.K. koltuğu borçlu olduğu uluslararası işgal güçlerinin planlı yalanlarının altında ezilmiştir. Türk siyasetini bu denli kirleten bir şahıs bu memlekete sadece zuldür. Kendisine tavsiyemiz birazcık haysiyeti kaldı ise derhal istifa etmesidir.

İstifa etmediği sürece tüm yerli ve milli güçler, K.K.'ya bir çukur olduğunu hatırlatmaya devam edeceklerdir. Başta sosyal medya olmak üzere tüm ortamlarda Kılıçdaroğlu'nu istifaya çağırmaya devam edeceklerdir. Kasetle gelen kendi yalanıyla gider."