BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.438,27
HABER /  GÜNCEL

AK Parti Avcıları almayı hedefliyor

Bu yerel seçimde Avcılar'ı CHP'den almayı hedefleyen AK Parti adayı Sezgin, esnafı dolaşarak projelerini anlatıyor

Abone ol

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Cafer Sezgin, seçim çalışmalarını büyük bir katılım ile esnaf ziyareti yaparak sürdürüyor.
 
Düzenlenen halk yürüyüşüne AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Cafer Sezgin, Avcılar Kurucu Belediye Başkanı Tahsin Salihoğlu, Avcılar Ak Parti Kadın Kolları Başkanı ve Meclis Üyesi Adayları çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

SEZGİN’E BÜYÜK DESTEK

AK Parti Avcılar Parti Teşkilat binası önünde başlayarak Marmara Caddesi’ne kadar toplu bir kalabalık ile devam etti. Marmara Caddesi’nde bulunan esnafları tek tek ziyaret eden AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Cafer Sezgin, daha sonra ziyaretini Reşitpaşa caddesi’nde sürdürdü. Yaklaşık 4 saat süren esnaf ziyaretine halktan büyük destek geldi, bir çok vatandaş ise evlerinin balkonlarından Cafer Sezgin’i selamladı.

YIKMAYA DEĞİL, YAPMAYA GELİYORUZ

Düzenlenen esnaf ziyaretinde halk ile sohbet etmeyi de ihmal etmeyen Belediye Başkan Adayı Sezgin, “Avcıları halk ile birlikte yöneteceğiz. Marka kent haline getireceğiz. Mustafa Değirmenci ‘’Ak parti avcıları alırsa burada imar problemi olan yerleri yıkacak diye duyuruyormuş , ancak biz yıkmaya değil yapmaya geliyoruz , avcıların imar sorununu ancak biz çözeriz” şeklinde konuştu.

SALİHOĞLU’NDAN DESTEK

Eski Belediye Başkanı ve Kurucu Belediye Başkanı olarak adlandırılan Tahsin Salihoğlu ise Cafer sezgini yalnız bırakmazken esnaftan “Cafer Sezgin kardeşime destek istiyorum” dedi.