BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.442,01
HABER /  GÜNCEL

Adam değilsin Nihat! Survivor boykotu!

Survivor All Star yarışmacısı Nihat Doğan vahşice katledilen Özgecan Aslan için attığı tweetle ortalığı karıştırdı. .Nihat Doğan'a çığ gibi büyüyen boykota Survivior Merve Oflaz' da katıldı.

Abone ol

Survivor All Star yarışmacısı Nihat Doğan vahşice katledilen Özgecan Aslan için attığı tweetle ortalığı karıştırmıştı. Acun Ilıcalı ve TV8'i mesaj yağmura tutan ve Survivor'da Nihat Doğan olursa boykot edileceği ve izlenmeyeceği yönündeki tweetlere bir yenisi daha eklendi.

Nihat Doğan resmi twitter hesabından paylaştıkları yüzünden linç girişime maruz kaldı. Nihat Doğan, 'Sizde mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafındsan tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksınız.' diyince ortalık karıştı. Ünlü türkücü sosyal medya da çok sert bir dille eleştirildi.

ekran-resmi-2015-02-15-14.47.21.png

Nihat Doğan için çığ gibi büyüyen boykota Survivior Merve Oflaz' da katıldı. Aynı yarışmada 22 Şubat akşamı ekranlarda olacak olan açıklamalarında Pascal Nouma ve Nihat Doğan'ın arasındaki gerilimin yarışmayı çok etkileceyeceğini düşünen Survivor All Star yarışmacısı Merve Oflaz sosyal medya hesabından Nihat Doğan'ı çok sert bir dille eleştirdi. Merve Oflaz, 'Yazıp yazıp silmeyeceksin adamsan o yazdığın kalacak o sayfada! Ama şöyle de bir gerçek var adam değilsin ki..!'

ekran-resmi-2015-02-15-14.36.57.png

Survivor All Star'ın bir başka yarışmacısı Serenay Aktaş'ın fan grubu ile Nihat Doğan için başlatılan boykota destek verip, 'Yeterince acı yaşadık ve şimdi bu iğrençliği savunan bir adamı bir saniye dahi görmek istemiyoruz Acun Bey!' diye açıklama yaptı.

ekran-resmi-2015-02-15-14.36.46.png

Buna karşılık Pascal Nouma ise sessizliğini koruyarak, Okan Bayülgenin 'ADAM OLMAK' adlı sözünü paylaştı. Bu sözü Nihat Doğan'a mı yoksa Özgecan'ın katili Suphi Altındöken'e mi gönderdi merak konusu oldu.

ekran-resmi-2015-02-15-14.41.24.png