BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,80
ALTIN 2.403,42
HABER /  MEDYA

Kertenkele son bölüm Ziya Hoca nişanı attı

Kertenkele 'nin ATV'deki son bölümünde Kertenkele nişanı attı. Kerkentele'nin nişanı atması sonrası Zehra 16. bölümde Ziya Hoca'yı ikna etmek için her yolu denedi.

Abone ol

Kertenkele dizisi 16. bölümüyle ATV ekranlarındaydı. Son bölümde Kertenkele nişan yüzüğünü attı. Zehra ise Ziya Hoca'yı ikna etmek için çeşitli yollara başvurdu. Kertenkele'nin yüreğinde ise kardeş acısı kendini iyiden iyiye gösterdi.

Zehra, Kertenkele'nin nişanı atmasıyla büyük bir şok yaşadı. Malikânedekilerin, özellikle de dedesinin ayrıldıklarını anlamaması için büyük bir çaba gösterdi. Zehra, dedesi öğrenmeden Kertenkele'yi yüzüğünü takması ve sahte evlilik oyununa devam etmesi için ikna etmeye çalıştı. Ama Kertenkele geri adım atmadı. Zehra da inatçıdır, Kertenkele'nin peşini bırakmadı. Kertenkele bir yanda Zehra'nın ayrılığı diğer yanda kardeşi Betül'ün özlemi ile baş başa kaldı.


kertenkele-son-bolum-16.-bolum-ziya-hoca-nisani-atti.jpg


KUMARHANE KARIŞTI

Diğer yanda; Şevket vazgeçemediği alışkanlığı kumar yüzünden başını yine derde soktu. Şevket'in imdadına yetişen Kertenkele'nin peşinde ise barışmak için her yolu deneyen Zehra vardı. Kertenkele ve Zehra, bir anda kendilerini hiç beklenmedik bir tehlikenin içinde buldular. Ancak onları asıl bekleyen tehlike, ayrılıklarının malikânede duyulması oldu. 



KERTENKELE 16. BÖLÜM FİNAL SAHNESİ