BIST 9.916
DOLAR 32,49
EURO 34,78
ALTIN 2.441,07
HABER /  MEDYA

Acun Ilıcalı'nın Ütopya'sında kavga çıktı

Ütopya isimli yeni bir programı TV8'de yayına sokan Acun Ilıcalı, biri bizi gözetliyor tarzı yarışmasıyla ratingleri zorlayacak gibi.

Abone ol

Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de başlayan ÜTOPYA isimli yeni yarışta hayli kavgalı geçecek gibi. Daha önce birbirlerini hiç tanımayan 15 yarışmacı kural olmadan yeni yaşamlarını kurmak için bir araya geldi.

Her biri farklı karakterde olan yarışmacılar için ortak alanda yaşamak hiç de kolay olmayacak. Dün akşam TV8 ekranlarında ilk bölümü ile yayınlanan Ütopya’ da gergin anlar yaşandı.

Ütopya’ da ilk tartışma; uyku saati ile ilgili oldu. İzmir’den yarışmaya katılan 52 yaşındaki Türkan erken yatıp erken kalkılması konusunda diğer yarışmacıları uyarınca tartışma başladı. Sesten uyuyamadığını söyleyen Türkan, İnci’nin sert tepkisiyle karşılaştı.

BAHÇEYE NOHUTU KİM DÖKTÜ?

Ütopya’ da diğer bir yaşanan tartışmada bahçeye dökülen nohut yemeği yüzünden oldu.

Melek’in yaptığı nohut yemeğini bahçeye kimin döktüğünü bulamayan yarışmacılar gergin dakikalar yaşadı.

ütopya-yarişma.jpg

Yarışmacılardan Arda, problemin yemeğin dökülmesinden ziyade, döken kişinin belli olmamasından şikayet etti. İnci bunu yapanla bir daha aynı masaya oturmak istemediğini ifade etti.

15 yarışmacının ortak bir alanı yeni bir yaşam kurmak için kullandığı Ütopya’da ilerleyen günlerde neler yaşanacağı merak konusu…

ütopya-yarişmasi-tv8.jpg