BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Acun Ilıcalı'dan Atalay Demirci'ye son kıyak

Atalay Demirci'nin ilk filmi 'Güvercin Uçuverdi' 27 Mart 2015 haftası vizyona giriyor. Acun Ilıcalı Atalay Demirci'yi 'Güvercin Uçuverdi'nin galasında yalnız bırakmadı.

Abone ol

Ün­lü akı­nı­nın ya­şan­dı­ğı ‘Gü­ver­cin Uçu­ver­di­’ filminin ga­la­sında yaşanan sür­pri­z ise gösterim ön­ce­sin­de Atalay De­mir­ci­’nin stand-up yap­ma­sı ol­du.

Ün­lü akı­nı­nın ya­şan­dı­ğı ga­la­nın sür­pri­zi ise gös­te­rim ön­ce­sin­de Atalay De­mir­ci­’nin stand-up yap­ma­sı ol­du. Ken­di­si­nin de film­de kü­çük bir ro­lü ol­du­ğu­nu ilk kez açık­la­yan Bu­rak Öz­çi­vit, “Çok gü­le­ce­ği­mi­zi umu­yo­ru­m” de­di. Ün­lü şar­kı­cı Mus­ta­fa Ce­ce­li ise ha­ya­tın­da ilk kez bir fil­min ga­la­sı­na ka­tıl­dı­ğı­nı be­lir­tip, “A­ta­lay fil­min ko­nu­su­nu söy­le­yin­ce çok me­rak et­ti­m” şek­lin­de ko­nuş­tu.

guvercin-ucu-011948mt.jpgYarın vizyona girecek “Güvercin Uçuverdi” filminin galası önceki akşam Maslak TİM Show Center’da yapıldı. Gece, başrol oyuncusu Atalay Demirci’nin stand-up şovuyla başladı. Baş­rol­le­ri­ni Ata­lay De­mir­ci, Ay­şen Gru­da, Sa­lih Kal­yon­cu, Er­dal To­sun gi­bi ün­lü oyun­cu­la­rın pay­laş­tı­ğı ‘Gü­ver­cin Uçu­ver­di­’ ad­lı ko­me­di fil­mi­nin ga­la­sı ön­ce­ki ak­şam ya­pıl­dı.

ekran-resmi-2015-03-26-11.26.28.pngGüvercin Uçuverdi oyuncularından Atalay Demirci, Ali Erkazan, Salih Kalyon, Zerrin Sümer, Ayşen Gruda, Erdal Tosun, Tuvana Türkay ve Gökçe Özyol’un hazır bulunduğu galaya Güneri Cıvaoğlu, Ertuğrul Sağlam, Sercan Yıldırım, Kubat, Burak Kut, Mustafa Ceceli, Merve Boluğur, Burak Özçivit, Burcu Kara, Yavuz Seçkin, Mehmet Aslan, Nursel Köse ve Acun Ilıcalı da katıldı. Gösterim öncesi Atalay Demirci, kısa stand-up şovuyla seyirciye eğlenceli dakikalar yaşattı.