BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Abdullah Gül'e büyük karşılama!

Abdullah Gül'ün 3 gün sürecek Kayseri ziyareti başladı. Yeni parti kuracağı iddia edilen Gül'ü, AK Partililerin tam kadro tarşılaması dikkat çekti.

Abone ol

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, görev süresinin tamamlanmasının ardından ilk kez memleketi Kayseri'ye geldi.

AK PARTİLİLER KARŞILADI 

Özel uçakla Erkilet Havalimanına gelen Gül'ü, TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Gül'ün kardeşi Macit Gül, AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer, Yaşar Karayel, bağımsız milletvekili Ahmet Öksüzkaya, AK Parti Kayseri İl Başkanı Cahit Özden, AK Parti eski il Başkanı Ömer Dengiz, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve bir grup vatandaş karşıladı.

Gül'ün VIP kapısından çıkışı sırasında davul, zurnanın yanı sıra "Memleketim" şarkısı çalındı.

ABDULLAH GÜL'DEN YENİ PARTİ AÇIKLAMASI (TIKLA-OKU)

TEK TEK TOKALAŞTI 

Ellerinde Gül'ün fotoğrafları, bayrak ve gül bulunan vatandaşlar "Güzelliklerin öncüsü büyüğümüz şehrinize hoş geldiniz" yazılı pankart açıp "Türkiye'nin gururu" sloganları atarak, sevgi gösterisinde bulundu.

Kendisini karşılamaya gelenlerle tek tek tokalaşmaya çalışan Gül, verilen gülleri de geri çevirmedi.

Minibüsle Büyükşehir Belediyesine hareket eden Gül, yol güzergahında sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarla da yakından ilgilendi. Halk ozanı Abdullah Öztürk de sazla Abdullah Gül için yazdığı dörtlüğü okudu.

ABDULLAH GÜL'ÜN KAYSERİ PROGRAMI

Cumhurbaşkanlığı görevini devrettikten sonra İstanbul'a yerleşen Abdullah Gül, tarihi Hunat Hatun Camii’nde Cuma namazı kılacak. Ardından esnafı ziyaret edecek. Abdullah Gül daha sonra Melikgazi ilçesindeki Kergah bağları semtindeki sayfiye evinde kalan annesi Adeviye ve babası Ahmet Hamdi'nin yanına gidecek ve burada konaklayacak.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yarın (Cumartesi) Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Harikalar Diyarı Sukaypark Adası'nda düzenlenen sivil toplum örgütü temsilcileriyle kahvaltıda bir araya gelmesi bekleniyor.

Abdullah Gül’ün Kayseri programı nedeniyle billboardlara “11. Cumhurbaşkanımız Hoşgeldiniz” ilanları asıldı. Cumhuriyet Meydanı ise Türk bayraklarıyla donatıldı. Kayseri Kalesi surlarına ise Türk bayrağı, Atatürk ve Abdullah Gül posteri asıldı.

abdullah-gul-kayseri.jpg

abdullah-gulun-kayseri-ziyareti.jpg