BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.445,03
HABER /  GÜNCEL

Abdullah Gül'den gizli şirket açıklaması!

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül bugün kendisiyle ilgili bir medya kuruluşunda yer alan ve FETÖ’cü Hacı Murat Gülcan’ın 'Malvarlığını korumak için naylon fatura işlemi yaptırdı’ iddiasını yalanladı.

Abone ol

FETÖ'den tutuklu Hacı Murat Gülcan yargılandığı İstanbul 37. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderdiği tutukluluğa itiraz dilekçesinde 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül hakkında şok suçlamalarda bulunmuş ve Gül'ün şirketinin gizli ortağı olduğunu öne sürerek 'Malvarlığını korumak için naylon fatura işlemi yaptırdı’ iddiasında bulunmuştu.

Bugün bir medya kuruluşunda çıkan bu habere Abdullah Gül’den yalanlama geldi.11. Cumhurbaşkanlığı ofisi sosyal paylaşım sitesi İnstagram’dan konuya dair bir açıklamada bulundu. 11. Cumhurbaşkanlığı ofisi iddiaları yalanlayarak, iddiaların asılsız ve maksatlı olduğuna dikkat çekti.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "01.10.2018 tarihinde bir medya organında 11. Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül hakkında bir takım ticari faaliyerle ilgili yapılan haber tamamen yalan ve maksatlıdır. Ayrıca haberde iddia edilen konularla ilgili 11. Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül herhangi bir bilgisi ve ilgisi bulunmadığı gibi yurt dışında banka hesabı ve gayri menkulü bulunmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla arz ederiz."

FETÖ'cü isimden Abdullah Gül'le ilgili gündemi sarsacak iddia!