BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,81
ALTIN 2.442,08
HABER /  MEDYA

Abdülkadir Selvi dalgasını geçti Nagehan gülme krizine girdi!

Seçim sonuçlarını CNN türk'te Dört Bir Taraf'ta yorumlayan ve AK Parti'nin büyük bir hezimet yaşadığını söyleyen Abdülkadir Selvi stüdyodakileri gülme krizine soktu...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM (ÖZEL İÇERİK)
Seçim sonuçlarının ortaya koyduğu tablo CNN Türk ekranlarında yayınlanan Dört Bir Taraf'ta çarpıcı bir tartışmaya sahne oldu. Program yorumcularından Yeni Şafak si yazarı Abdülkadir Selvi AK Parti'nin seçim zaferini yorumladığı konuşmasında ironik bir analize imza atarken programın muhalif yorumcularını tiye aldı.

NAGEHAN ALÇI'YI GÜLME KRİZİNE SOKTU!

Programın muhalif yorumcuları Nazlı Ilıcak, Altan Öymen ve Kadri Gürsel'in AK Parti'nin son genel seçimlerde aldığı yüzde 50'lik oydan 5-6 puanlık bir düşüş yaşadığını vurgulaması üzerine söz alan Abdülkadir Selvi adeta dalgasını geçti. "AK Parti'nin ne kadar büyük bir hezimet yaşadığını anlatmak istiyorum." diyerek söze başlayan Selvi yaptığ ironik yorumlarla hem Nagehan Alçı'yı hem de Kadri Gürsel'i gülme krizine soktu.

seçim sonuçları 2014.jpg

AK PARTİ'NİN YAŞADIĞI HEZİMETİ ANLATMAK İSTİYORUM

"Ben bu seçim sonuçlarında AK Parti'nin ne kadar büyük bir hezimet yaşadığını anlatmak istiyorum. Çünkü AK Parti önceki yerel seçimlerde 2009'da yüzde 38.79 oy almıştı. Bu son son yerel seçimlerde ise yüzde 45.56 almış. Burada çok büyük bir hezimet sözkonusu. Önceki seçimlerde 15 milyon oy almış bu sçeimde ise 20 milyon oy almış. Büyük bir hezimet ve başarısızlığa imza atmış gözüküyor."

BU HESAPLA İLKOKUL DİPLOMAM İPTAL EDİLİRDİ!

"Doğrusu ben bu hesaplamayla ilkokulda olsaydım dört işlem toplama çıkarma ve bölme nedeniyle diplomamı zannediyorum iptal ederlerdi. Nedeni de çok net. Muhalefet bu hesaplarla gittiği sürece 50 yıl daha çok başarılı olacak. Ama kimse bu sonuçlarla alıp sizi belediye başkanlığı koltuğuna oturtmuyor. Kimse size ülkeyi yönetme ehliyeti vermiyor. Muhalefet zaten bu başarısızlıktan efsane çıkartmaya gevesli olduğu için halkımız bırakın ülkeyi belediyeleri yönetmeleri konusunda bile kuşkulu davranıyor."