BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

'90 yıllık reklam arası' sözüne CHP'den sert yanıt

AK Partili vekil Tülay Babuşçu'nun dün Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Filistin lideri Abbas'ın tarihteki temsili Türk askerleriyle birlikte çekilmiş fotoğrafını '90 yıllık reklam arası sona erdi' diye yorumlamasına CHP'li Melda Onur'dan sert tepki geldi.

Abone ol

AK Parti Balıkesir milletvekili Tülay Babuşçu'nun dün Twitter’dan paylaşarak, “600 yıllık imparatorluğun 90 yıllık reklam arası sona erdi” yazdığı 'Erdoğan ve Filistin lideri Abbasi'nin yanısıra, 16 Türk devletini temsilen askerlerin bulunduğu' fotoğraflı paylaşıma, sosyal medyadan aldığı tepkilere bir yenisi daha eklendi.

CHP'Lİ ONUR: HAREMİ ÖZLEMİŞ HERHALDE

Bu yorumlardan en çarpıcı olanı ise CHP'li Melda Onur'un "Ben bu hanımı bugüne kadar hiç görmedim. Bunlar, sosyal medya deyimiyle trollük ediyorlar. Onun için de trolün ağına hiç takılmadan ‘haremi özlemiş herhalde’ deyip geçiyoruz kendisini" mesajıydı.

melda-onur.jpg
Sosyal medyada bomba etkisi yaratan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas’ı Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndaki karşılama töreninde tarihteki temsili 16 Türk askerleriyle birlikte çekilmiş fotoğrafı, AK Partili milletvekili Tülay Babuşçu'nun '90 yıllık reklam arası sona erdi' yorumuyla Twitter'da bir kez daha patlama etkisi yarattı.

MHP'DEN SERT ELEŞTİRİ: CEHALET!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Zühal Topcu ise Babuşçu'yu 'cehalet'le suçlayarak "Onun tarihi iyi okuması lazım. Demek ki cehaleti dip yapmış o hanımefendinin. Tarih bilgisi, bu cehaletini ortaya vurması gerçekten ayakları yere basmayan özgüvenin göstergesi. Atalarının da kemiklerini sızlatmıştır o ifadeler. Yazık, çok yazık."  dedi.

Babuşçu, genel anlamda kendisine yöneltilen eleştiriler için, kişisel Twitter hesabından “Beni tahrik edeceğinizi düşünerek bir beklentiniz mi var bilmiyorum ama size sadece gülüyorum. Günümü şenlendirirsiniz sağolun” yanıtını verdi.

erdogan-16-asker-ak-saray.20150116114336.jpg

BABUŞÇU O FOTOĞRAFA NE YAZMIŞTI?


Babuşçu, “Bu resim okunması gereken bir resim. Filistin’i vermediği bahanesiyle yıkılan Osmanlı İmparatorluğu ve Filistin Devlet Başkanı’yla Cumhurbaşkanı’mızın arka plan görüntüsü. Muhteşem bir zeka. Tabiiki Sn Cumhurbaşkanımızın zekası. 600 yıllık İmparatorluğun 90 yıllık reklam arası sona erdi” mesajına “RTE” adlı kullanıcıdan gelen, “Ey Haçlılar, 600 senelik imparatorluğun 80 yıllık arası sona erdi, geliyoruz, BüyükOsmanlıYürüyüşüBaşladı” mesajını da paylaşmıştı.