BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

4 kadın 16 erkekle grup seks yaptı

Bürosunda cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 77 yaşındaki sanık için rekor ceza verilerek 60 yıl hapse çarptırıldı.

Abone ol

Ankara'da 16 erkekle grup seks yapan 4 kadın, müşteri gibi davranarak eve giren 2 polise de aynı teklifte bulununca gözaltına alındı.

Çankaya İlçesi'nde seslerden rahatsız olan komşuların şikayeti üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri Tunus Caddesi'ndeki bir evi takibe aldı. Birçok yabancı kişilerin eve girdiğini belirleyen Ahlak Büro Ekipleri, apartman dairesinin randevu evi olarak kullanıldığını tespit etti. Bunun üzerine Ahlak Büro ekiplerinden görevli 2 polis, kadınlara müşteri bulduğunu belirlediği Mehmet C. ile bağlantıya geçti. Sivil polisler, kadınlarla 1 saat geçirme karşılığında 120 TL'ye anlaştı.

Randevu evine müşteri olarak giden polis ekipleri, 4 kadının 16 erkek ile grup seks yaptığını belirledi. Müşteri olarak eve aldıkları polisle pazarlık yapan kadınlar, ayrıca grup seks teklifinde de bulundu. Müşterileriyle 120 TL karşılığında birlikte olan kadınlar, grup seks teklif ettikleri polislerden 500 TL istedi.

Kadınlarla anlaşarak seri numarası daha önce belirlenen paraları veren polisler kendilerini aşağıda bekleyen ekiplere haber verdi.Eve baskın yapan ekipler, kadınlara müşteri bulan Mehmet C., para karşılığında erkeklerle birlikte olan ve aralarında yabancı uyruklu bir kadının da bulunduğu Z.S., G.G., U.R. ve S.S. ile birlikte 16 kişiyi gözaltına aldı.

77'LİK SAPIK 3 ÇOCUĞU ŞEKERLE KANDIRDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Kastamonu'da şeker vererek kandırdığı üç ayrı erkek çocuğuna, bürosunda cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 77 yaşındaki sanık için rekor ceza verilerek 60 yıl hapse çarptırıldı.

Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, "cinsel istismar" suçundan yargılanan 77 yaşındaki H.S., son kez hakim karşısına çıktı.

3 yıl önce 14 yaşındaki S.Ö.'yü, 17 yaşındaki E.Ö.'yü ve 19 yaşındaki Ü.Ç.'yi şeker vererek bürosuna getirdiği ve burada cinsel istismarda bulunurken emniyet güçleri tarafından suçüstü yapıldığı iddia edilen davanın duruşmasında Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi, H.S.'yi ilk önce 20 yıl hapse çarptırdı. Yargıtay'a gönderilen dava dosyasında, verilen 20 yıl hapis cezasının bozulması yönünde sonuç çıkınca tekrar duruşma yapıldı ve bu sefer sanık H.S.'ye tarihi rekor ceza vererek daha ağır cezaya mahkum etti.

Mahkeme, tutuklu sanık H.S.'ye, Nisan 2008'de olayın olduğu zamanda "cinsel istismar" suçundan S.Ö. (11) için 15 yıl 9 ay, E.Ö. (14) için 15 yıl ve Ü.Ç. (16) için ise 18 yıl hapis cezası verdi. Ayrıca mahkeme "kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçundan da her bir çocuk için 3 yıl 9 ay ceza öngördü.

Mahkeme, küçük yaştaki üç erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu için tarihi rekor bir cezaya imza atarak toplamda 60 yıl hapsini kararlaştırdı. Duruşmadan sonra mahkeme, H.S.'yi cezasını çekmesi için Kastamonu E Tipi Kapalı Ceza Evi'ne gönderdi.

NASIL FENERLİ OLDUĞUMU HERKESE ANLAT DEDİ VE...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Erciyes Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi A.T., Talas ilçesi Anayurt semti Ebru Apartmanı'nda 6'ncı katındaki öğrenci evinin yatak odası penceresinden atladı.

Sol bacağı bahçedeki demir korkuluklara çarpan ve sonrasında beton zemine çakılan genç ağır yaralandı. Arkadaşlarının sorunu bulunmadığını söylediği A.T.'nin, atlamadan önce, yakın arkadaşı A.K.'ye "Seni seviyorum. Kendine iyi bak. Bu son mesajım. Aranızdan ayrılıyorum. Fenerbahçe maçlarını izlerken hep beni hatırla. Nasıl Fenerbahçeli olduğumu söyle herkese" mesajı gönderdiği ortaya çıktı.

KORNA ÇALIP POLİSTEN YOL İSTEDİ DAYAK YEDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Şanlıurfa'da Ahmet Aslan, hasta olan eşini hastaneye götürürken korna çalarak polis aracından yol istedi. Sinirlenen polisler, otomobili durdurup Aslan'ın yola devam etmesini engelledi. Arbede çıktı, Aslan 2 kişiyle birlikte dayak yediğini öne sürdü

Şanlıurfa'da, 9 çocuk babası Ahmet Aslan (53), eşini hastaneye götürmek isterken, önünde giden polis aracından korna çalarak yol istediği gerekçesiyle önce durdurulduğunu, ardından olay yerinden geçen ve kendisini korumak isteyen 2 kişiyle birlikte dövüldüğünü öne sürdü. Şiddete maruz kaldığını iddia eden 3 kişi ile, arbede sırasında görev yapmalarının engellendiğini ve saldırıya uğradıklarını iddia eden polisler karşılıklı olarak birbirlerinden şikâyetçi oldu.
Olay, geçen cuma günü meydana geldi. İddiaya göre, Sırrın Mahallesi'nde oturan Ahmet Aslan, şeker hastası olan eşi Saide Aslan'ı (45) hastaneye götürüp muayene ettirdikten sonra eve getirdi. Ancak öğleden sonra eşinin aniden şekerinin yükselmesi üzerine Ahmet Aslan, eşini ve 5 yaşındaki kızı Semra'yı otomobiline bindirerek hastaneye götürmek üzere yola çıktı.

5 KİŞİ GÖZALTINDA

Hastaneye doğru ilerleyen Ahmet Aslan, Yunus Emre Caddesi üzerinde önünde seyreden polis aracından korna çalarak yol istedi. Buna sinirlenen araçtaki polisler, otomobili durdurup Ahmet Aslan'dan evrakını istedi. Sürücü belgesini telaştan yanına almayan Aslan'ın yola devam etmesi engellenirken, hasta olan eşi için ambulans çağrıldı.

Çıkan tartışmada Ahmet Aslan korna çaldığı için durdurulduğunu ve hastaneye gitmesinin engellendiğini iddia etti. Polisler ise Aslan'a kontrolsüz araç kullandığı için durdurulduğunu ve sürücü belgesi olmadığı için hakkında işlem yapılacağını, hasta eşi için ambulans çağrıldığını söyledi. Sürücü Aslan ile polisler arasında yaşanan sözlü tartışma bir süre sonra arbedeye dönüştü. Bölgeye takviye güç istendi. Olayda 5 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerden otomobil sürücüsü Ahmet Aslan ile Zekeriya Çelik ve Ekrem Atay, arbede sırasında polis şiddetine maruz kaldığını iddia etti. 

CAM SİLERKEN CANINDAN OLUYORDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Karaman'da, bir apartmanın 5. katından düşen kadın ağır yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Tuğba Gök (22), Valide Sultan Mahallesi 100 yıl Caddesi'ndeki 5 katlı apartmanın 5. katında bulunan evlerinde cam silerken dengesini kaybederek toprak zemine düştü.

Karaman Devlet Hastanesine kaldırılan Gök'ün, hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

5 YILDIZLI OTELE BALTALI SALDIRI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde 5 yıldızlı bir otelden alacaklarını tahsil edemediğini iddia eden bir grup, oteli işgal etmek istedi. Otel görevlileri ve grup arasında çıkan arbedeye jandarma müdahale etti.

Otel'den alacakları olduğunu iddia eden birçok firma temsilcisi, otele gelerek alacaklarının ödenmesini istedi. 4 yıldan bu yana kendilerine ödeme yapılmadığını ilerisi süren 50 kişilik grup, otele girmek istedi. Otelin güvenlik görevlilerinin buna izin vermemesi üzerine arbede çıktı. Grubun içinden bir kişinin yangın baltasıyla güvenlikçilerin üzerine yürümesi üzerine ortalık karıştı.

Taraflar arasında yaşanan kavgaya, olay yerine gelen jandarma ekipleri müdahale etti. Otelden alacakları olduğunu iddia eden grubu uzaklaştıran jandarma, olaylara karışanları gözaltına aldı. Bu sırada otelde bulunan bazı turistler ise balkon ve pencerelerden olan biteni izledi.

KADINA ŞİDDET DUR DURAK BİLMİYOR

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir kişi ayrı yaşadığını eşini, sokakta av tüfeği ile ateş ederek yaraladı.Alınan bilgiye göre, C.Ç, evlerinin bulunduğu Hacıfeyzullah Mahallesi'ndeki sokakta, bir süredir görüşmediği eşi Nurhan Ç'ye barışma teklifinde bulundu.

Teklifi reddedilen C.Ç, eşine av tüfeği ile iki el ateş etti. Ağır yaralanan kadın ambulansla kaldırıldığı Aydın Devlet Hastanesinde yoğun bakım ünitesine alındı.

Olay sonrası C.Ç, polise teslim olurken, çiftin 10 yaşında bir çocuklarının bulunduğu öğrenildi.

KADIN DOKTORA HASTANEDEN SALDIRI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]
Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli çocuk doktoru Perihan Yasemen Canöz, çocuğuna bakmadığını iddia eden adı açıklanmayan bir kişinin döner bıçaklı saldırısına uğradı. Genç doktor saldırıdan yara almadan kurtulurken, bıçaklı saldırgan polis tarafından yakalandı.

Olay, geçen cumartesi günü Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi çocuk servisinde meydana geldi. Ateşli olarak hastane acil servisine getirilen 5 yaşlarındaki bir çocuk, ilk müdahalenin ardından 6'ıncı kattaki çocuk servisine gönderildi. Servise çıkarılan çocuğa burada ilk müdahalesi yapıldı. Ancak çocuğun babası, kendileri ile kimsenin ilgilenmediğini iddia ederek, görevlilerle tartışmaya başladı. Daha sonra pantolonun içine sakladığı döner bıçağını çıkaran saldırgan, katta görevli Dr. Perihan Yasemen Canöz'e saldırdı. Güvenlik görevlilerinin saldırgana müdahalesi sayesinde kurtulan Dr. Canöz, uzun süre kendine gelemedi. Güvenlik görevlileri tarafından polise teslim edilen bıçaklı saldırgan gözaltına alındı.

ÖLÜMDEN KURTULDUM

Servise gelen hastaların mutlaka her türlü muayeneden geçirildiğini belirten Dr. Canöz, ölümden kurtulduğunu belirterek, "Hasta acil servise ateş şikayeti ile getirilmiş. Acil serviste kavga edince bizim bulunduğumuz 6'ıncı kattaki servise göndermişler. Hasta gelince hemen gerekli müdahaleyi yaptım. Ateşine bakıldı. Daha sonra bir süreliğine çocuğun yanından ayrılmaya kalkışınca, babası bana bağırıp üzerindeki bıçağı çekip saldırdı. Eğer güvenlik görevlileri olmasaydı ölmüştüm" dedi.

SEVGİLİSİNİN EVİNİN ÖNÜNDE KENDİNİ VURDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Mersin'de ayrıldığı sevgilisinin evinin önünde kendini başından tabanca ile vuran genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

6 aydır birlikte olduğu ve bir süredir problem yaşadığı sevgilisi Ş. İle görüşmek üzere Bahçe Mahallesi 4608. Sokak 10 numaradaki evine giden Vedat Baran (23), kızın ailesi kapıyı açmayınca yanında getirdiği tabancayla kendisini başından vurdu.

Genç, kaldırıldığı Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.