BIST 8.905
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.240,56
HABER /  GÜNCEL

23 Nisan'da hava durumu nasıl olacak mgm şok etti

Son hava durumu raporunu yayınlayan mgm alarm verdi. Peki 23 Nisan'da hava durumu nasıl; İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Balıkesir, Konya, Eskişehir, Edirne için uyarı var. Bazı illerde pazar günü kar görülecek.

Abone ol

TÜRKİYE baharı beklerken soğuk havaya kapıldı. Öyle ki 23 Nisan bayramında bazı bölgelerde kar bile görülecek. İstanbul, Edirne, Kırklareli, Sakarya, Kocaeli, Balıkesir, Çanakkale ve Bursa gibi batı illerinden başlayan soğuk ve yağışlı hava dalgası haftasonu tüm yurdu etkiliyor. Son hava durumu raporunu yayınlayan mgm Ankara, Afyonkarahisar, Eskişehir, Uşak, Konya, Samsun ve Amasya çevreleri için alarm verdi.

Bu illerde bugün çok kuvvetli görülecek yağışlar, yer yer fırtınayla birlikte etkili olacak. Hava sıcaklığın da bu illerde fark edilir oranda büyük bir düşüş olacak. Cumartesi günü de yağışlar etkili olacak. Peki 23 Nisan Pazar günü çocuk bayramında hava nasıl olacak? Meteorolojiden gelen 23 Nisan 2017 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hava durumu tahmini soğuk ve yağışı haber veriyor.

23 Nisan bayramında yağmur, kar ve fırtına!
23 Nisan bayramının hava durumu raporuna göre Karadeniz, İç Anadolu, Güney ve İç Ege, Batı Akdeniz ile Doğu Anadolu’nun tamamı yağmurlu olacak. Yağışların Karadeniz’in iç kesimlerinin, İç Ege’nin, Göller Yöresi’nin ve İç Anadolu’nun yüksek ve dağlık kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde görülmesi bekleniyor. Meteorolojinin yayınladığı 23 Nisan hava durumu haritasına göre bayramda kar beklenen iller arasında Kastamonu, Bolu, Karabük, Kütahya, Eskişehir, Afyonkarahisar, Uşak, Isparta, Ardahan ve Kars ili bulunuyor.

23 Nisan bayramında bazı illerde kar bekleniyor. Meteorolojinin sitesinden yayınladığı hava durumu raporuna göre 23 Nisan 2017 pazar günü tüm yurtta şiddetli yağmur etkili olcak.

Hava sıcaklığı 12 derece birden düşerek mevsim normallerinin de altına inecek.

İstanbul'da 23 Nisan'da hava durumu nasıl olacak?
İSTANBUL hava durumu tahminine göre haftasonu yağmur 23 Nisan bayramının olduğu gün etkili olacak. Pazar günü İstanbul genelinde yağışla birlikte soğuk bir hava bekleniyor.
İstanbul'da 20 derecelere kadar çıkan hava sıcaklığı 12 dereceye kadar indi. Haftasonu da İstanbul'da hava böyle olacak.

Ankara'da 23 Nisan'da hava durumu nasıl olacak?
ANKARA hava durumu tahmini de 23 Nisan bayramı için yağmur uyarısıyla geldi. Hava sıcaklığı Ankara'da pazar günü çok düşecek ve 10 derecenin altına inecek.

23 Nisan bayramında Ankara için mgm yağmur ve 9 derecelik hava sıcaklığı veriyor.