BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,92
ALTIN 2.445,81
HABER /  GÜNCEL

17 yaşında ve 30 erkek öldürdü

İlk cinayetini 15 yaşında işledi ve iki yıl içinde tam 30 erkeği öldürdü. O en genç seri katil...

Abone ol

15’inde ilk cinayetini işleyen ve iki yılda tam 30 erkeği öldüren genç kız Brezilya’da şok yarattı. En genç seri katil, yetişkin olarak yargılanmamak için 18 yaşına gelmeden suçunu itiraf etti.

Brezilya’da dünyanın en genç ve kadın seri katili kendi elleriyle polise teslim oldu. İsmi açıklanmayan lise öğrencisi genç kız, 30 erkeği bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etti.

Henüz 15 yaşındayken ilk cinayetini işlediğini belirten genç kızın tebessüm ve soğukkanlılıkla anlattıkları Brezilya polisinin kanını dondurdu.

Cinayetleri Sao Paulo’da işlediğini ve kurban olarak seçtiği erkekleri intikam, para ve adaleti sağlamak için öldürdüğünü ifade eden lise öğrencisi, “Silah kullanacak cesaretim yok ama bıçak kullanmakta üstüme tanımam”diye konuştu.

Cinayetlerin hepsini aynı bıçakla işledini itiraf eden genç kız, “Bir kurbanımı da barda çıkan kavgada sırf yüzüme bir bardak brendi döktüğü için lime lime doğradım” dedi.

18 yaşına doldurmadan önce yaptıklarını itiraf ederek daha fazla ceza almaktan kurtulmak istediği için polise gittiğini anlatan seri katil, “Aileme ‘Bir daha öldürmeyeceğim’ diye söz verdim. 18 yaşıma geldiğimde onları üzmek istemiyorum” diye konuştu. Polis, çok masum bir yüze sahip olan genç kızın mafya tarafından kiralandığını düşünüyor.