BIST 9.943
DOLAR 32,45
EURO 34,79
ALTIN 2.438,27
HABER /  GÜNCEL

12 Şubat okullar tatil mi? Yarının listesi

12 Şubat 2015 Perşembe günü okullar tatil mi sorusunun yanıtı için gözler valiliğe döndü. İstanbul , Ankara , Balıkesir , Bursa , Kocaeli illerinde yarın okullar tatil mi?

Abone ol

İstanbul Valiliği yarın yani 12 Şubat Perşembe günü okulların tatil edilmesini öngörmüyor. Ankara Valiliği ise yarın okulların tatil olup olmayacağına ilerleyen saatlerdeki hava durumuna göre karar verecek. Bugün İstanbul ve Ankara başta olmak üzere Balıkesir , Çankırı , Hakkari , Antalya, Karabük, Çanakkale, Konya, Ankara, Kocaeli, Bilecik, Burdur, Denizli, Kırıkkale ve Kütahya illerinde okullar tatil edildi. 12 Şubat Perşembe günü ise ilk tatil kararı alan Afyonkarahisar ili oldu. Afyon Valiliği yarın yani 12 Şubat günü okulları tatil etti. 

12-şubat-okullar-tatil-mi--yarin-hava-nasil-.jpg
Yoğun kar yağışı devam ediyor okullar tatil oldu yarın 12 Şubat Perşembe günü kar tatili olacak mı sorusu gündemde.

ANKARA 'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ? VALİLİĞİN KARARI NE OLUR?
ankara-da-yarin-okullar-tatil-mi-.jpgANKARA 'da yoğun kar yağışı bugün daha da kuvvetlenecek haliyle 12 Şubat perşembe günü için okulların tatil olma ihtimali bulunuyor. Ankara Valiliği bugün için okulları tatil etti ve hamile ile engellilere idari izin verdi. Ankara Valiliği yarın okulların tatil olup olmayacağına gecenin ilerleyen saatlerinde son hava durumu raporları doğrultusunda karar verecek.

İSTANBUL 'DA YARIN (12 ŞUBAT 2015 PERŞEMBE) OKULLAR TATİL Mİ?
istanbulda-yarin-12-şubat-okullar-tatil-mi.jpg
İSTANBUL 'da kar yağışı özellikle öğlen saatlerinde kuvvetlenirken ve gece yarısına kadar devam edecek. İstanbul Valiliği bugün il genelinde okulları tatil etti. Anadolu yakasında daha da etkili olan kar yağışı sebebiyle 12 Şubat Perşembe günü İstanbul 'da okullar tatil mi sorusu İstanbul Valisi Vasip Şahin 'e soruldu.

İstanbul Valisi Vasip Şahin İstanbul 'da okulların yarın tatil olup olmayacağı ile ilgili bir soruya  "Biz bu tatilleri Meteoroloji Genel Müdürlüğümüzün yapmış olduğu bilimsel tahminlere göre yapıyoruz. Beklenen hava durumuna göre yağışın öğleden sonra hafifleyeceği ve akşama doğru ise tamamen biteceği şeklinde. Dolayısıyla yarın için okulların kapatılmasını öngörmüyoruz" şeklinde yanıt verdi.

YARIN 12 ŞUBAT OKULLAR HANGİ İLLERDE TATİL
AFYONKARAHİSAR 'da yoğun kar yağışı nedeniyle dolayı eğitime yarın da ara verildiği bildirildi.

Afyon Valiliği 'nden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle kent merkezi ve merkez ilçeye bağlı köy ile beldelerdeki okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerin, yarın bir gün süreyle tatil edildiği ifade edildi.

Engelli ve hamile kamu görevlilerinin de yarın bir gün idari izinli oldukları belirtildi.

ÇANAKKALE 'DE YARIN İÇİN KAR TATİLİ KARARI
ÇANAKKALE 'nin Yenice ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime yarın ve 13 Şubat'ta ara verilmesi kararlaştırıldı.

Yenice ilçesinde üç gündür devam eden ve zaman zaman etkisini artıran yoğun kar yağışı dolayısıyla ilk ve orta dereceli okullarda eğitime yarın ve 13 Şubat'ta ara verilecek.

Belediye ve karayolları ekipleri, yağışın fazla olduğu noktalar ile ilçe merkezinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.



OKULLARIN BUGÜN TATİL OLDUĞU İLLERİN LİSTESİ
Yoğun kar yağışı 41 ilde etkili olunca valiliklerden kar tatili haberleri arka arkaya geldi. Bursa 'da yoğun kar yağışına rağmen Valiliğin tatil kararı almaması tepki çekti.

BALIKESİR OKULLAR TATİL EDİLDİ
Balıkesir merkez ile bazı ilçelerde ilk ve orta dereceli okullar bugün tatil edildi. Yarın yani 12 Şubat perşembe günü okulların tatil edilip edilmeyeceği ilerleyen saatlerde değerlendirilecek. 

bugün-okullarin-tatil-olduğu-iller-yarin-tatil-mi--1.jpg
Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, olumsuz hava koşullarının devam etmesi nedeniyle merkez Karesi ve Altıeylül ile Erdek, Balya, Kepsut, İvrindi ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi.

Gönen, Manyas, Bigadiç, Sındırgı, Susurluk ve Savaştepe'de taşımalı sistemle eğitim verilen okullar ile Susurluk'ta ayrıca Şerafettin Tunalı İlkokulu ve Ortaokulu, Susurluk Anadolu Lisesi bir gün süreyle tatil edildi.

KASTAMONU VALİLİĞİ OKULLARI TATİL ETTİ
Kastamonu 'da yoğun kar yağışı nedeniyle kent merkezinde ve bazı ilçelerde bugün okullar tatil edildi yarın (12 Şubat Perşembe günü) için de ilerleyen saatlerde karar verilecek.

Alınan bilgiye göre, Devrekani ve İhsangazi ilçelerindeki tüm okullar, Küre'de ise Yatılı Bölge Ortaokulu (YİBO) hariç tüm okullar, bugün tatil edildi.

Kent merkezi, Çatalzeytin, Cide ve Tosya ilçelerinde de taşımalı sistemin uygulandığı okullarda, bugün eğitime ara verildi.

KONYA 'DA KAR TATİLİ VERİLEN İLÇELER
KONYA 'da yoğun kar yağışı nedeniyle kent merkezinde ve bazı ilçelerde bugün okullar tatil edildi yarın (12 Şubat Perşembe günü) için de ilerleyen saatlerde karar verilecek. Seydişehir, Kulu, Yunak ve Çeltik ilçelerinde de yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar, bugün tatil edildi. Böylece Konya'da okulları tatil edilen ilçe sayısı 8'e yükseldi.

Alınan bilgiye göre, Seydişehir, Kulu, Yunak ve Çeltik ilçelerinde etkisini gece de sürdüren yoğun kar yağışı, yaşamı olumsuz etkiliyor.

Konya Mili Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Seydişehir, Kulu, Yunak ve Çeltik ilçelerde ilk ve orta dereceli okulların bugün tatil edildiği duyuruldu.

Kar yağışı nedeniyle Bozkır, Hadim, Taşkent ve Derebucak ilçelerinde de ilk ve orta dereceli okulların bugün tatil edildiği daha önce duyurulmuştu.

ÇANKIRI 'DA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Çankırı'da etkili olan kar yağışı nedeniyle merkez ve 7 ilçede, eğitime bugün ara verildiği bildirildi. 

Çankırı Valiliğinden yapılan açıklamada, merkez ve ilçelerden Çerkeş, Korgun, Eldivan, Atkaracalar, Bayramören, Yapraklı ile Orta'da yatılı bölge okulu dışında yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle okulların bir gün tatil edildiği kaydedildi.

HAKKARİ 11 ŞUBAT TATİL KARARI
Hakkari'de etkili kar yağışı nedeniyle okullar bir gün tatil edildi. Kentte yoğun kar yağışı, hayatı olumsuz etkiliyor.

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle kent merkezi, merkeze bağlı köyler ve Şemdinli ilçesinde taşımalı eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

Yağışın devam ettiği kentte, karla mücadele ekipleri kar temizleme ve yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

ANTALYA- AKSEKİ KAR TATİLİ KARARI

Akseki Kaymakamlığından yapılan açıklamada, ilçe merkezi ile bağlı mahallelerde yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okulların yarın bir gün süreyle tatil edildiği kaydedildi.

Akseki ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar yarın tatil edildi.

Akseki Kaymakamlığından yapılan açıklamada, ilçe merkezi ile bağlı mahallelerde yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okulların yarın bir gün süreyle tatil edildiği kaydedildi.

KARABÜK OKULLAR BUGÜN TATİL
 
Karabük'ün Ovacık ilçesinde kar yağışı, buzlanma ve don nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.
 
Ovacık Kaymakamlığından yapılan açıklamada, kar yağışının akşam saatlerinde etkili olduğu, yarın da artarak devam etmesinin beklendiği bildirildi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle Ovacık'ta Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda eğitim öğretime 11 Şubat 2015 Çarşamba ara verildiği belirtildi.
 
ÇANAKKALE VALİLİĞİ 11 ŞUBAT TATİL KARARI
Çanakkale'nin Çan ve Yenice ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.
 
Dün gece başlayan ve sabaha karşı etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle Çan ve Yenice ilçelerinde okulların 11 Şubat'ta tatil edilmesi kararlaştırıldı.
 
KONYA OKULLAR TATİL EDİLDİ
 kar-alarmi-12-şubat-yarin-okullar-tatil-mi-.jpg
Konya'nın Bozkır ve Hadim ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar yarın tatil edildi.
 
Bozkır ile Hadim ilçelerinde etkisini artıran yoğun kar yağışı, yaşamı olumsuz etkiliyor. Kar yağışı nedeniyle Bozkır ve Hadim ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullar 11 Şubat Çarşamba tatil edildi.
 
Kar yağışı nedeniyle Taşkent ve Derebucak ilçelerinde de ilk ve orta dereceli okulların aynı gün tatil edildiği daha önce duyurulmuştu.
 
KOCAELİ OKULLAR TATİL Mİ?
Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesinde, olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime yarın ara verildiği bildirildi.
 
KOÜ Rektörlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Umuttepe Yerleşkesi'nde yoğun kar yağışı ve fırtına nedeniyle 11 Şubat Çarşamba Tıp Fakültesinde eğitime ara verildiği ifade edildi.
 
BİLECİK
 
Bilecik merkeze bağlı köylerde taşımalı sistemle eğitim gören öğrenciler ile Pazaryeri ilçesinde, olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime yarın ara verildi.
 
Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle kent merkezine bağlı köylerde taşımalı eğitim gören öğrenciler ile Pazaryeri ilçesinde tüm okullarda 11 Şubat Çarşamba eğitime ara verildi.
 
BURDUR
 
Burdur'da olumsuz hava şartları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiği bildirildi. 
 
Burdur Valiliğinden yapılan açıklamada, kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle il genelinde ilk ve orta dereceli okullarda 11 Şubat'ta eğitime ara verildiği kaydedildi. 
 
DENİZLİ
 
Denizli'de, kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle bazı yerlerde eğitime ara verildiği bildirildi.
 
Denizli Valiliğinden yapılan açıklamada, olumsuz hava koşullarının devam etmesi nedeniyle Babadağ, Baklan, Buldan, Bozkurt, Çal Çameli, Çardak, Çivril'in Özdemirci Mahallesi, Güney, Kale, Honaz, Merkezefendi ile Pamukkale ilçelerindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitim öğretime 11 Şubat Çarşamba ara verilmesinin uygun görüldüğü belirtildi.
 
Açıklamada ayrıca, söz konusu uygulamanın geçerli olduğu yerleşimlerde aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı kaydedildi.
KIRIKKALE 11 ŞUBAT OKULLAR TATİL
Kırıkkale'de yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle okulların bir gün tatil edildiği açıklandı.
 
Valilikten yapılan yazılı açıklamada, sabah saatlerinden itibaren etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kent merkezi ve ilçelerde ilk ve orta dereceli okulların 11 Şubat  Çarşamba tatil edildiği duyuruldu.
 
KÜTAHYA 11 ŞUBAT KAR TATİLİ
Kütahya merkez ile Tavşanlı ilçesinde taşımalı eğitim veren, diğer ilçeler de ise tüm okullarda eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.
 
Kütahya Valiliğinden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle köylerden gelerek merkez ve Tavşanlı ilçesinde taşımalı eğitim gören öğrenciler ile diğer ilçelerdeki tüm ilk ve orta dereceli okulların 11 Şubat Çarşamba tatil edildiği belirtildi.