BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

İbrahim Kutluay ve Demet Şener neden boşandı?

Basketçi İbrahim Kutluay ve eski manken Demet Şener'İn 10 yıllık evliliği tek celsede noktalandı. Basında sürekli ayrılık haberleri çıkan ve her fırsatta yalanlayan çift neden ayrıldı?

Abone ol

İbrahim Kutluay ve eski manken Demet Şener'in 10 yıllık evliliği tek celsede noktalandı. Basında sürekli ayrılık haberleri çıkan çiftten bugün bu haberler için bir açıklama daha geldi.

Basında sürekli aralarının bozuk olduğuna ya da ayrılacakları yönünde çıkan haberlere aldırış etmeyen ve her fırsatta bu dedikoduları yalanlarcasına mutluluk pozları veren ünlü çift 10 yıllık süren evlililklerini çocuklarına rağmen sonlandırma kararı aldı. Bu haberler Evliliklerini tek celsede bitirdikleri iddiası internet medyasında geniş yer buldu.

10 YILLIK EVLİLİK TEK CELSEDE BİTTİ

ekran-resmi-2015-02-11-13.46.01.png

AYRILMA SEBEPLERİ İHANET Mİ?

Çift, 10 yıllık evliliklerini iki gün önce tek celsede sonlandırdı. Demet Şener'in çocuklarıyla yalnız tatil yapması da bu iddiayı güçlendirdi.

İrem ve Ömer adlı 2 çocuğu olan çift, boşanacakları iddialarını sürekli yalanlıyordu. Demet Şener'e ihanet ettiği iddia edilen İbrahim Kutluay'ın haftanın belirli günlerinde kendine ait başka bir evde kaldığı da söylentiler arasındaydı.

İBRAHİM KUTLUAY 'BOŞANMADIK, BİRLİKTEYİZ!'

POSTA'ya açıklama yapan İbrahim Kutluay, bu iddiaların asılsız olduğunu, Demet Şener'le hala aynı evde yaşadıklarını ve evliliklerinin devam ettiğini söyledi.

DEMET ŞENER-İBRAHİM KUTLUAY FOTO GALERİ (TIKLA-GÖR)