BIST 9.548
DOLAR 32,52
EURO 34,57
ALTIN 2.494,43
HABER /  MEDYA

Zuhal Topal'la Sofrada kaynana Ayten'e bakın! Gelini Nurten kimdir

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları arasında bulunan Nurten Meral ve Kaynanası Ayten Hanım merak ediliyor. Peki Zuhal Topal'la Sofrada Nurten kimdir kaç yaşında? Kaynanası Ayten hanım nereli? İşte Zuhal Topal'la Sofrada'da 11 Aralık 2018 tarihinin yarışmacıları...

Abone ol

Fox TV'nin sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da 10-14 Aralık tarihleri arasında ter dökecek olan Nurten ve Kayınvalidesi Ayten Hanım kimdir? Gelin hep beraber yeni yarışmacıları tanıyalım:

Nurten Meral ve Kaynanası Ayten Hanım kimdir? Salı günü ter dökecek olan Nurten Meral 35 yaşında ve 13 yıllık evli. Yarışmacı hırslı ve iddialı tavırlarıyla dikkat çekiyor. Kaynana Ayten Hanım ise heyecanlı ve bir o kadar da müdehaleci olduğunu belirtiyor.

Zuhal Topal'la Sofrada kaynana Fatma kimdir Sude nereliZuhal Topal'la Sofrada kaynana Fatma kimdir Sude nereliZuhal Topal'la Sofrada kaynana Fatma kimdir Sude nereliZuhal Topal'la Sofrada kaynana Fatma kimdir Sude nereliHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Zuhal Topal'la Sofrada Formatı: Dual Yapım tarafından hazırlanan program, hafta içi her gün ekranlara geliyor. Zuhal Topal yarışmacıların evlerine konuk oluyor ve gelinler kaynanalar takım halinde yarışıyor. Zuhal Topal'la Sofrada'ya Gelinim Mutfakta programının eve gidip gelmeli formatı diyebiliriz.