BIST 9.071
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,48
HABER /  MAGAZİN

Zuhal Topal'dan ''İzdivaç'' açıklaması

Zuhal Topal, "Star TV evlilik programını kaldırdı" şeklinde basında çıkan haberlere açıklık getirdi. Topal, ''TV yönetiminin yeni sezonda bu içerikte yayın yapmama kararı alması üzerine yeni formatlarla Star TV ve diğer kanallar ile görüşüyorum'' dedi.

Abone ol

Sunucu Zuhal Topal, basında yer alan "Star TV evlilik programını kaldırdı" başlıklı haberlere açıklık getirdi.

''GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM ETMEKTEDİR''

Zuhal Topal’ın basın açıklaması şöyle: "Uzun süredir kamuoyu hassasiyeti nedeniyle gözlerin izdivaç programları üzerinde olması, star TV yönetiminin yeni sezonda bu içerikte yayın yapmama kararı alması üzerine yeni formatlarla Star TV ve diğer kanallar ile görüşmelerimiz devam etmektedir.

''HAKLARIMA ÖZEN GÖSTERİLMEDİ''

Yapımcı firma Artı Film ve Soho Film tarafından “Zuhal Topal’la” isimli programda uzun süredir manevi haklarıma ve sanatçılık haklarıma özen gösterilmediği, alacaklarım ödenmediği halde yayının devamlılığı için yayıncı kanala ve izleyicilere olan saygım nedeniyle programa çıkmaya devam ettim.

MAHKEMEYE GİDİYOR

Yapımcılar aleyhine ihtarlar gönderdiğim halde kişilik haklarım suiistimal edilmeye devam edildi. Önümüzde ki hafta avukatım kanalı ile yapımcılar aleyhine mahkemeye müracaat edeceğim. Bunun dışında şimdiye kadar her hangi bir konuda açıklama yapmadığım bilinmektedir. İlerleyen günlerde pek çok konuya açıklık getireceğim."