BIST 10.209
DOLAR 32,42
EURO 34,77
ALTIN 2.403,32
HABER /  GÜNCEL

Zorlunun o fotoğrafının öyküsü

Zorlu'nun bu fotoğrafı ihale kadar konuşuldu. Sahi Zorlu ne yapıyordu böyle? İşte ilginç hareketin öyküsü..

Abone ol

İhalenin kazanıldığı sıcak anlar. Vestel'in patronu çocuklar gibi şendi. Sevinçten yerinden duramıyor tebrikleri kabul ediyordu. Flaşlar birbiri ardına onun için patlıyordu. İşe o an çekilen bir fotoğraf günlerce konuşuldu. Hiç böyle görmemiştik Zorlu'yu. Bir işadamanın böyle bir sevincine şahit olmamıştık. 

Arsa ihalesinde gövde gösterisi yapan işadamı Ahmet Nazif Zorlu'nun bu pozunu Anadolu Ajansı’ndan (AA) Nuri Kaynar çekti.

Ertesi günü gazetelerin manşetini süsledi. Peki ama Zorlu neden oynuyordu? Ya da oynuyor gözüküyordu? Meğer o anda oturduğu yerden ayağa kalkarken çekilmiş. Zorlu bu fotoğrafın öyküsünü anlattı:

"İhale sonuçlandı, biz kazanmışız. Herkes tebrik ediyor, öpüşüyoruz. Masada otururken biri bana doğru tebrik etmek için geldi. Kim olduğunu bile hatırlamıyorum. Doğal olarak ben de bana doğru gelen arkadaşım için ayağa kalkıyordum ki o fotoğrafı çekmişler. Tabii ki kazandığım içinde neşeliydim ve gülümsüyordum. Çeken arkadaşı gerçekten kutluyorum. Çok güzel bir fotoğraf olmuş."