BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Zorlu süreçlerin ardından Avrupa’dayız

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, zorlu süreçlerin ardından ligi üçüncü sırada bitirdiklerini ve UEFA Avrupa Ligi’nde oynamaya hak kazan...

Abone ol

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, zorlu süreçlerin ardından ligi üçüncü sırada bitirdiklerini ve UEFA Avrupa Ligi’nde oynamaya hak kazandıklarını söyledi.
Başkan Fikret Orman, Kulübün yayın organı Beşiktaş Dergisi’ne yaptığı açıklamalarda, teknik ekipe, futbolculara ve teşekkür ederek, takımın Spor Toto Süper Lig’de 2012-2013 sezonu zorlu süreçlerin ardından üçüncü sırada ve UEFA Avrupa Ligi’nde oynamaya hak kazanarak bitirdiği söyledi. Orman, "Emin olun, önümüzdeki sezon daha iyi bir Beşiktaş’ı sizlere izletebilmek için ekibimle gece gündüz çalışıyoruz. Bu vesileyle yollarımızı ayırmak durumunda kaldığımız/kalacağımız teknik heyetimize, futbolcularımıza şimdiden spor hayatlarında başarılar diliyor, camiam adına değerli katkıları için teşekkür ediyorum" dedi.
Yeni futbol direktörü Önder Özen’e ’hoş geldin’ diyen Fikret Orman, "Futbolun yöneticiler tarafından yönetilen bir kurumdan daha çok, profesyonlellerin etkin olduğu hale getirmek adına futbol direktörlüğüne getirdiğimiz Önder Özen’e ’hoş geldin’ diyor, tüm camiamızın kendisine destek olmasını rica ediyorum" ifadelerini kullandı.
(İHA)