BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Zonguldak'ta okullar tatil son hava durumu

Zonguldak'ta kar yağışı şiddetini arttırdı. Hava durumu raporlarına göre kar yağışı artacak. Zonguldak Valiliği bugün okulların tatil edildiğini açıkladı.

Abone ol

ZONGULDAK'ta kar yağışı etkisini arttırdı. Yeni hava durumu raporlarına göre kar daha da şiddetlenecek. Zonguldak Valiliği bugün okulların tatil edildiğini açıkladı. Zonguldak'ta merkez ile Kilimli ve Kozlu ilçelerinde eğitime bugün ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamada, yoğun kar yağışından dolayı merkez, bağlı belde ve köyler ile Kilimli ve Kozlu ilçelerinde eğitime bugün ara verildiği bildirildi.

Engelli kamu görevlileri, hamileler ve kronik hastalığı bulunanların da bugün idari izinli sayılmasına karar verildi.

5 GÜNLÜK ZONGULDAK HAVA RAPORU

screen-shot-2015-02-17-at-8.27.31-am.png

BÖLGELERİMİZDE HAVA DURUMU NASIL

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın kuzey ve doğusu, İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Adana ve Hatay çevreleri ile Çanakkale'nin doğu ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Akdeniz kıyıları ve Güneydoğu Anadolu'nun güneyinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların, Marmara'nın kuzeydoğusu ve Karadeniz kıyıları ile Tunceli, Bingöl, Muş ve Bitlis çevrelerinde yer yer yoğun kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI

Kuzey, iç ve batı kesimlerde 4 ila 8 derece azalacağı tahmin ediliyor. Rüzgar genellikle kuzey ve kuzeydoğu, güneydoğu kesimlerde güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, İç Ege, Marmara'nın güneydoğusu ve zamanla Batı Akdeniz'de kuvvetli olarak (30-60 km/s), Marmara'nın kuzey ve batısı ile Ege kıyılarında kısa süreli fırtına (50-70 km/s), zamanla Güney Ege kıyılarında fırtına (60-80 km/s) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.