BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.427,03
HABER /  GÜNCEL

Özgecan'ın katilinin annesinden olay sözler

Özgecan Aslan'ın katil zanlısı Suphi Altındöken'in annesi Naciye Tan ilk kez konuştu. Anne Özgecan Aslan 'ın ailesinin yanını gidip ayaklarına kapanmak istemiş.

Abone ol

Özgecan Aslan'ın katil zanlısı minibüs sürücüsü 26 yaşındaki Suphi Altındöken'in annesi yaşadıklarını anlattı. Özgecan Aslan 'ın ailesinin acısını paylaştığını söyleyen anne Naciye Tan, oğlunun eylemlerinden babasının sorumlu olduğunu söyledi.

Suphi Altındöken'in annesi Naciye Tan Show Ana Haber'e oğluyla ilgili gerçekleri açıkladı. Anne Naciye Tan, "Oğlumun böyle bir şey yapacağını asla düşünmedim. Ben onu böyle büyütmedim. Kimse hırsız, katil doğmaz herkes melek doğar. Benim çocuğumun sağlığı bozuk. Babasıyla beraber büyüdü, o yüzden böyle. Benden etkilenmedi babasından etkilendi. Bir insan o ya, benim oğlumun bir insanın canını almaya hakkı yok" dedi.

Anne Naciye Tan şöyle konuştu:

Bir hafta önce oğlumla doğum günümde görüştüm. Benim oğlum normaldi. İşine gücüne ailesine bakıyordu. Ailesine nasıl daha iyi bakarım diye onunla mücadele ediyordu. Hiçbir çocuk katil,hırsız, terörist doğmaz. Herkes melek doğar. Onu bu hale getiren bir sürü etken var.

Ben onların acılarına ne kadar katkı olabilirim ki. Ne diyebilirim. Beni yanlarına götürün dedim. Annesinin babasının elini ayağını öperim. Ben anayım. Benimde kızım var. Kızımın başına bir şey gelsin ister miyim? Asla dilemem.

Ben çocuğumu koruyamadım. Babasının şiddet eğilimi vardı. Biz kaç yıldır ayrıyız. Ben çocuklarımızın onun yanında büyüsün istemedim. Ben kocamdan çok şiddet gördüm ama anneme babama söyleyemedim.

Babası kemerle,kesici aletle beni dövdü.Bunları kimseye söyleyemedim.