BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.470,96
HABER /  GÜNCEL

Zonguldak'ta acayip kazalar

Zonguldak'ta 2011 yılında yaşanan kazalar mobesalara yansıdı.

Abone ol

Zonguldak'ta 2011 yılı boyunca yaşanan kazalar mobesalara yansıdı. Mart ayında kameralara yansıya görüntülerde, tasmalarıyla köpeklerini gezdiren bir genç Zonguldak-Ankara çevre yolunun yanından geçen yük treninin altında kalıyordu. Yaklaşan treni fark etmeden tren raylarının üstünde duran genç, son anda kurtulmayı başardı.

Aynı yerde yaşanan bir başka olayda ise facia ucuz atlatıldı. Sinyalizasyon sistemine rağmen dalgınlıkla tren yolundan geçen bir vatandaş ise birkaç metre trenin önünde sürüklendi. Son anda kendini kurtaran vatanda, olayın şaşkınlığı ile yaklaşık bir metrelik duvardan atladı.

Şehrin, Uğur Mumcu Kavşağı'nda yaşanan bir başka kazasında ise son anda yanan kırmızı ışıkta duran bir araca, arkadan gelen bir aracın çarptığı kameralara yansıdı. İstasyon Caddesi'nde yaşanan başka bir kazada ise önündeki aracı sollamaya çalışan sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybedince sol tarafındaki duvara çarpıp etrafında dönerek durabiliyor.

Özellikle çevre yolundaki yaya geçidi ve tren raylarında yaşanan kazalardan facia olmadan kurtulan vatandaşlar ise üst geçit yapılması için yetkililere çağrıda bulundu.