BIST 10.219
DOLAR 32,23
EURO 34,76
ALTIN 2.451,95
HABER /  GÜNCEL

Zıpkın gözüne saplandı

Balık avlamak için dalış yapmıştı. Suyun altında zıpkını fırlattı. Ama inanılmaz bir şey oldu. Kayaya çarpan zıpkın sekerek adamın gözüne girdi.

Abone ol

Brezilya'da balık avlamak için dalış yapan adamın başına, kayaya çarpıp seken zıpkın saplandı. Avcı Abreu bir daha avlanamayacak.

Emerson de Oliveira Abreu, başına saplanan 15 santimetrelik zıpkın ameliyatla çıkarıldıktan üç gün sonra Globo TV'ye yaptığı açıklamada, bir daha asla deniz altında zıpkınla balık avlamayacağını söyledi.

10 gün sonra taburcu edilmesi beklenen Abreu, attığı zıpkın bir kayadan sekerek, sol gözünün tam üstünden başına saplandığında korkunç bir acı hissettiğini belirtti.

GÜLERKEN MAKAS YUTTU
DİĞER SAYFADA

[PAGE]

İnanılmaz olay Çin’de meydana geldi.

Daily Mail'in haberine göre 27 yaşındaki Kong Lin, yemekten sonra kürdan yerine tırnak makasını kullanınca hastanelik oldu. Makas ağzındayken birinin yaptığı şakaya gülen Lin, makası yutuverdi.

Hastaneye kaldırılan Lin’in röntgeni çekilince doktorları bile şaşırtan bu görüntü ortaya çıktı. talihsiz adamın boğazına takılan makas bir operasyonla alındı.




HASTALARINA DAMARDAN ÇAMAŞIR SUYU ZERKETMİŞ
DİĞER SAYFADA

[PAGE]

ABD'nin Texas eyaletinde eski bir hemşire 5 hastasını öldürdüğü iddiasıyla mahkemeye sevk edildi.

35 yaşındaki hemşire Kimberly Saenz hakkında, çalıştığı DaVita Inc. adlı diyaliz merkezinde, çamaşır suyu enjekte ettiği 10 hastasından 5'ini öldürdüğü gerekçesiyle dava açıldı.

Saenz'in çalıştığı diyaliz kliniği, nedeni anlaşılamayan ölüm olaylarının ardından geçen yıl kapatılmış, ancak daha sonra sıkı devlet gözetimi altında yeniden açılmıştı.

FAKİRLİK BULAŞMASIN DİYE ÖNLEM
DİĞER SAYFADA

Brezilya’nın Rio de Janerio kentinde, ‘fakir halkı, zenginlerden ayrı tutmak için’ 3,5 metre yüksekliğinde duvarlar örülecek.

Brezilya’nın Rio de Janerio kentinde yerel yönetim varoşların çevresini, ‘yağmur ormanlarını koruma amacıyla’ beton duvarlarla çevireceğini açıkladı. Asıl amacının ‘fakir halkı, zenginlerden ayrı tutmak’ olduğu iddia edilen 3.5 metre yüksekliğindeki duvarların bu yıl sonuna kadar tamamlanması ve yaklaşık 17 milyon dolara mal olması öngörülüyor.