BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,57
ALTIN 2.380,63
HABER /  SPOR

Zicoya doğum günü hediyesi

Zico'ya en güzel doğum günü hediyesi futbolcularından geldi. Oyuncularını kutlayan Zico, "Maçı hakettik" dedi.

Abone ol

İNTERNETHABER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, müthiş mücadele sonrası ilk açıklamasını yaptı. Maçı sonuna kadar hakettiklerini söyleyen Zico "Pes etmedik ve kazandık" dedi.

HAKETTİĞİMİZ SONUCU ALDIK

Bize tecrübelerimiz yardımcı oldu diyen Zico, "Hayatta tecrübeler vardır ve tecrübelerin anlamı size gelecekte yardımcı olacaktır. Maçın başından sonuna kadar istediğiniz skorun peşinden koşarsanız, mücadelenizin sonucunda istediğiniz sonucu alırsınız. Biz de hakettiğimiz sonucu aldık"

TURU KAYBETME KORKUSU OLDU MU?

Turu kaybetme korkusuna kapıldınız mı sorusuna Zico, "Beni tanıyanlar bilirler ben pes etmeyi sevmem, skor ilk 10 dakikada 2-0 olsada bizim beklediğimiz gibiydi. Bizim düşündüğümüz nokta Sevilla'nın iyi olmasındandı. Ama Sevilla iyi oynamadı. Biz kendi hatalarımızdan gol yedik. Bu nedenle maçı toparlamamız gerekiyordu. Oyunun kontrolünü geri almamız gerekiyordu. Kontrolü kendimize çevirdik ve hakkettiğimiz sonucu da aldık"

EN GÜZEL DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ OLDU

54. yaşında en güzel hediyeyi aldığını açıklayan Zico, "Bana en güzel doğum günü hediyesi oldu galibiyet. Oyuncularım en güzel hediyeyi verdiler bana, Türkiye'yi ve bizleri sevince boğan oyuncularıma çok teşekkür ediyorum."

CARLOS'A MESAJ VAR

Carlos'a da bir mesajı olduğunu söyleyen Zico, "Roberto kendine iyi bak, sana bundan sonraki dönemlerde çok daha ihtiyacımız olacak. Şuanda tek beklentimiz iyileşmen ve bize yine tecrübelerini kazandırman"

Taraftarlara da teşükkür eden Zico, "Buraya gelemeyen taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyoruz" dedi.