BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,97
ALTIN 2.428,20
HABER /  SPOR

Zico nakavt oldu

Zico, Denizli beraberliğini boks maçına benzetti. Brezilyalı hoca Beşiktaş maçıyla ilgili iddialı konuştu.

Abone ol

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, maçtan sonra yaptığı açıklamada beraberlik nedeniyle çok üzüntülü olduklarını söyledi.

Brezilyalı hoca, "Maçın başları bizim için çok önemliydi. Rakibimizin kapacağını biliyorduk. O yüzden iyi başlamamız gerekiyordu. Nitekim 2-0 öne geçtik. Daha sonra takımda anlaşılmaz bir biçimde rahatlama başgösterdi. 2-1'den sonra ise tanınmaz haldeydik. Maçı kaybedebilirdik de. Belki oyun 1-0 gitseydi bu kadar rahatlamayacaktır. Futbolda hiçbir zaman rahatlama olmaz. Boks maçı gibi skorda önde olduğunuzda kazanmış sayılmazsınız. Bir anda rakip darbeyi vurur ve nakavt olabilirsiniz. Bizim olduğumuz gibi" dedi.

Zico, neden erken değişiklik yapmadığı şeklindeki bir soruya ise "Eğer saha içinde takımın yorgunluk ya da oyundan düşme nedeniyle bir sıkıntısının olduğunu görseydim, değişiklik yapardım. Ama bugünkü sonuç yorgunluktan değil, maçı kazandık düşüncesinden kaynaklandı" yanıtını verdi.
Brezilyalı hoca yaklaşan derbi maçları için de "Eğer şampiyonluk kilidini rakiplerin sahasında açmamız gerekiyorsa, açarız. Benim takımıma güvenim var. Derbi maçı her skora açıktır. Büyük maçları oynamasını biliriz. Büyük maç oynamaya alışık kaliteli oyuncularımız var, korkumuz yok. Fenerbahçe, Beşiktaş karşısında inanarak, savaşarak, azimli, kalbi ile oynarsa galip gelecek skoru alır. Bunu yapabilecek kapasitemiz olduğunu daha önce gösterdik" dedi.