BIST 10.657
DOLAR 32,14
EURO 34,96
ALTIN 2.433,42
HABER /  MAGAZİN

Deniz Sekiden kilo itirafı

Zaman Zaman kilo problemi yaşadığını itiraf eden Deniz Seki, nasıl beslendiğini anlattı..

Abone ol

Deniz Seki, Hürriyet’ten Prof. Dr. Osman Müftüoğlu’na sağlığı ve beslenmesiyle ilgili açıklamalar yaptı..

İşte Seki’nin söyledikleri:

“Uyku bozukluğu haricinde bir sağlık sorunum yok. Gece uyumakta zorluk çekiyorum. Bunun dışında mükemmel bir sağlığım var. Ailemde ise kalp hastalığı, şeker, kanser gibi çok ciddi hastalıklar vardı. Yüksek kolesterol ve hipertansiyon da cabası... Bu nedenle 80’inden sonra sağlıklı yaşayan çıkmadı. Fırsat buldukça detoks kürü yapıyorum. Yılda en az bir kez, profesyonel uzmanlar eşliğinde bir haftalık kürler hazırlayan otellere gidiyorum.

DETOKS SONRASI YENİLENDİĞİMİ HİSSEDİYORUM
Detoks sonrası, vücudumun toksinlerden arındığını ve yenilendiğimi hissediyorum. Tıpkı bahar temizliği yapmak gibi geliyor bana. Her gün düzenli spor yapıyorum. Her fırsatta koşu bandında yürüyorum. Çok sık pilates yapıyorum. Sık sık dans ediyorum. Arada sırada da yüzüyorum ve koşuyorum. Stresle mücadelem gayet iyi. Duygularını özgürce ifade eden, kendine değer veren huzurlu birisiyim.

STRESLİYSEM DAHA ÇOK YİYORUM
Zaman zaman kilo sorunu çekiyorum. Aslında atıştırma huyum yok ve öğünlerim düzenli. Stresliysem daha fazla yiyorum. Hamur işlerinden, tatlılardan uzak duruyorum. Yoğurt, peynir, salata ve meyve yiyorum ama sütle aram iyi değil. Her zaman zeytinyağı, diyorum. Kırmızı et yerine mutlaka beyaz eti tercih ediyorum. Etli yaprak dolması, zeytinyağlı semizotu ve yoğurtlu makarnaya bayılıyorum. Normal düzeyde çay ve kahve içiyorum. Düzenli olarak multivitamin, ginseng, çinko ve demir hapı kullanıyorum. Sigara içiyorum, haftada iki gün alkol alıyorum.”