BIST 10.628
DOLAR 32,24
EURO 34,99
ALTIN 2.430,69
HABER /  SPOR

Zico liderlik istiyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, önlerindeki 15 günün kaderleri olacağını söyledi.

Abone ol

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, önlerindeki 15 günlük sürede yapacakları maçların kaderlerini belirleyeceğini, her maça final havasında gireceklerini söyledi.

Zico, FB TV'de "Zico ile teknik analiz" programında, çeşitli konulardaki görüşlerini açıkladı, soruları yanıtladı. Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçındaki çıkışlarını sürdürmek için, öncelikle Çaykur Rizespor maçını kazanmaları gerektiğini kaydeden Zico, "Liderlik peşindeyiz, sonunda ligi tepede bitirmek istiyoruz. O yüzden, kesinlikle bu maçı kazanmalıyız. Bu maçın bizim için çok önemli olduğunu futbolcularımızla yaptığımız toplantılarda belirttik" dedi.

Çaykur Rizespor'un çıkışta bir takım olduğunu, ancak kendilerinin de şampiyonluk yolunda ilerlediğini ve bu nedenle karşılaşmayı kazanmak zorunda bulunduklarını dile getiren Zico, "Şampiyonluk yolunda bir maçı daha geride bırakmak için, 3 puan daha almak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" diye konuştu.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde gelecek hafta yapacakları Sevilla maçının, futbolcuların Çaykur Rizespor maçına konsantrasyonlarını bozup bozmayacağı şeklindeki bir soruya Zico şu yanıtı verdi:

"Buna, teknik heyet olarak izin vermeyeceğiz. Biz aynı zamanda, bir sonraki sene Şampiyonlar Ligi'nde yine mücadele edebilmek için, bu yıl da şampiyonluğu kazanmak zorundayız. Tüm camia ve takımın hedefi bu. Kafamızı Çaykur Rizespor maçına çevirdik ve Sevilla maçının, o maça olumsuz etki yapmasına izin vermeyeceğiz."

Zico, yeni transfer Maldonado için, "Çok kaliteli ve bunu özellikle Güney Amerika'da herkese kanıtlamış bir futbolcu" dedi.