BIST 10.672
DOLAR 32,24
EURO 34,96
ALTIN 2.434,63
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Uygurlar yılın çifti seçildi

Beylikdüzü Belediyesi, bir süredir hasta yatağında tedavi gören Nejat Uygur ve eşini yılın çifti seçti

Abone ol

Beylikdüzü Belediyesi, bir süredir hasta yatağında tedavi gören Nejat Uygur ve eşi Necla Uygur'u sevgililer gününde evlerinde ziyaret ederek, "Yılın Çifti" plaketini takdim etti.

Geçtiğimiz yıl geçirdiği rahatsızlık nedeni ile bir süre hastanede tedavi gören ve 1 aydır evinde dinlenen Nejat Uygur ve eşi Necla Uygur, Beylikdüzü Belediyesi çalışanları ve müdürleri tarafından yılın çifti seçildi. Türk Halk Müziği sanatçısı Ekrem Ataer ile birlikte Uygur çiftini evlerinde ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Vehbi Orakçı, Necla Uygur'a "Yılın Çifti" plaketini verdi.

Orakçıoğlu, "55 yıllık bir birlikteliğiniz, yarım asırı aşan evlilik hayatınız var. Beylikdüzü Belediyesi çalışanları ve müdürleri sizi 2008 yılının çifti seçtiler. Bunun anısına size bir plaket takdim ediyoruz. En kısa zamanda aramıza dönmenizi istiyoruz. Ellerinizden öpüyoruz." diyerek Necla Uygur'a plaketi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Necla Uygur, "İnşallah bir an evvel sağlığına kavuşur. Çok teşekkürler çok mutlu olduk." dedi.