BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SPOR

Zico kupaya asıldı

İşte Fenerbahçe'nin Antalya kampın-dan notlar... Fenerbahçe böyle hazırlandı.

Abone ol

Fenerbahçe'nin Antalya kampı başladı. Günde çift antrenman yaparak sezonun ikinci yarısına hazırlanacak olan sarı-lacivertli oyuncuların çalışmadan önce birbirleriyle şakalaşmaları dikkat çekti.

Belek'de sarı - lacivertli kulübün 2. Başkan Nihat Özdemir'e ait olan otelde kamp yapan Fenerbahçe dün sabah özel sahada teknik ağırlıklı bir antrenman yaparken, oyuncuların koşu sırasında son derece neşeli oldukları gözlendi.

Kampa götürülmeyen Alex, Appiah ve Tümer'in yanı sıra Antalya'ya akşam gelen Roberto Carlos idmanda yer almadı. Sakatlıktan yeni çıkan Deniz ve kaleci Serdar ise özel çalışmalar gerçekleştirdi. Fortis Türkiye Kupası'nda pazar günü Kayserispor'a konuk olacak Fenerbahçe'de Teknik Direktör Arthur Zico ilk günden işi sıkı tutmaya başladı.

Kayseri'ye aslarını götürme kararı alan Brezilyalı teknik adam antrenmandan önce oyuncularıyla yaptığı kısa toplantıda, 2007'deki başarıyı 2008 yılında da beklediğini söyledi. Tecrübeli hoca, "2007 yılında başarılıydık. Bu başarıyı 2008 yılında da sürdürmek için çok çalışmalıyız. Bunun için dikkatli olmalıyız" dedi.

Sarı-lacivertliler akşam da yağmur altında çalıştı.