BIST 9.986
DOLAR 32,36
EURO 34,71
ALTIN 2.437,95
HABER /  MAGAZİN

Zeynepe koca dayağı

Dayak yiyen medyanın ünlüleri arasına, Zeynep Kasımlıoğlu da katıldı.

Abone ol Doktor kocadan dayak yiyen ünlüler kervanına bir yenisi daha eklendi. Jinekolog kocasından dayak yiyen Zeynep Tokuş’tan sonra sabah programı sunan Zeynep Özturan da bayram sabahı eşinin hışmına uğradı...

Haber: Savaş Akın
Kaynak:


TÜRKİYE eski güzeli Zeynep Tokuş’un jinekolog kocasından dayak yemesinin ardından ünlü sunucu Zeynep Özturan (Kasımlıoğlu) da doktor kocasının şiddetine maruz kaldı. Hastaneden darp raporu alan Zeynep Özturan, eşi Dilaver Özturan’dan şikayetçi oldu. Doktor Dilaver Özturan, sevgilisinden dayak yiyen manken Deniz Akkaya’yı muayene etmiş ve kulak zarının patladığını belirlemişti.

YUMRUK ATTI

10 Ocak sabahı ünlü sunucunun 2.5 yaşındaki kızı Zeynep Dilan, ağlamaya başladı. Küçük kız, yanına gelen annesine karnının ağrıdığını söyledi. Kızını alıp odasına götüren ünlü sunucunun eşi de ağlama seslerine uyandı. Bu sırada olan oldu. Doktor Dilaver Özturan bir anda saldırganlaşarak karısına ağır sözler söyledi. Sonra da yüzüne yumruk attı.
POLİSE GİTTİLER

DAYAK yiyen Zeynep, Ulus’taki evlerine polis çağırdı. Gelen polis ekipleri Özturan çiftini karakola götürdü. Burada eşinden şikayetçi olan güzel sunucu Taksim İlk Yardım Hastanesi’nden darp raporu aldı. Kulak, burun boğaz uzmanı Dilaver Özturan sevgilisinden dayak yiyen manken Deniz Akkaya’yı muayene etmiş kulak zarının patladığını belirlemişti.

ÜNLÜ sunucunun iddiasına göre, daha önce de eşinden bir çok kez dayak yedi. Özturan, ‘Ancak daha önce polise gidemedim. Çünkü eşim beni ‘Eğer polise gidersen bir daha çocuklarının yüzünü göremezsin’ diye tehdit etmişti’ diye konuştu. Ünlü şarkıcı Pınar Dilşeker de büyük kavgalar sonucu ayrıldığı eşinin, çocuğunu kendisine göstermediği için intihara teşebbüs etmişti.

‘DAYAK ATMADIM’

KULAK Burun Boğaz mütehassısı Doktor Dilaver Özturan ise eşinin iddialarını red ederek dayak atmadığını söyledi. İddiaya göre Doktor Özturan, 9 Ocak’ta eşi ile tartıştı ve evden ayrılıp bir arkadaşının yanına gitti.10 Ocak sabahı eşi kendisini arayıp annesin için ‘Gel bu kadını al götür yoksa ben onu sokağa atacağım’ dedi. Sabahın erken saatlerinde eve geldi.

ÖZ ANNESİ

DOKTOR Dilaver karısına, ‘O senin öz annen. Ona yazık değil mi? Onu nasıl sokağa atmaya kalkarsın? Bak kızımız bardak kırdı. Annen ise kırık cam parçalarına basıp ayağını kesti’ dedi. Güzel sunucu ise eşine ‘Esas bana yazık olmuyor mu’ şeklinde karşılık verdi. Bu sırada da küçük kızlarının ağlamaya başladığını söyledi. Darp olayı olmamış.