BIST 9.530
DOLAR 32,53
EURO 34,85
ALTIN 2.474,99
HABER /  POLİTİKA

Zeybek Erdoğan'ın korkusunu anlattı

Demokrat Parti Genel Başkanı Zeybek, Erdoğan'ın CHP'den değil DP'den korktuğunu iddia etti

Abone ol
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, Manisa'nın Alaşehir ve demirci ilçelerini ziyaret etti. Zeybek, Erdoğan'ın Demirel'i CHP'ye destek vermekle suçladığını hatırlatarak "asıl korkusu CHP değil Demokrat Parti"dir dedi.

Alaşehir ilçesinde DP ilçe lokalinin yeni binasının açılış törenine katılan Zeybek, yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP'den değil DP'den korktuğunu ileri sürdü. Başbakan Erdoğan'ın Demirel'i CHP'ye destek vermekle suçladığını belirten Zeybek, ''Bunu neden yapıyor? Çünkü CHP'den değil bizden korkuyor. Demirel, defalarca CHP'yi desteklemediğini söylemesine rağmen Başbakan ısrarla sayın Demirel'i suçluyor. Çünkü tek korkusu DP'nin oylarının yükselmesi'' dedi.

Hükümetin yedi seneden beri Bulamaç ve Eşek adalarının Yunanlılar tarafından işgaline seyirci kaldığını iddia eden Zeybek, bugün artık her iki adaya da pasaportla gidildiğini söyledi. Zeybek, ''Yunanlılar 7 yıldır baktılar ki karşılarında bir Tansu Çiller yok, RTE var. Adım adım bu iki adaya yerleştiler. Baktılar Türkiye'den ses yok, kiliselerini dahi açtılar, bayraklarını diktiler. Rezaleti görüyor musunuz?'' şeklinde konuştu.

Zeybek'in konuşmasının ardından DP Manisa milletvekili adayları tanıtıldı. İlçe lokalinin açılışı sırasında Zeybek, kurban edilecek dananın kesilmemesini istedi.

Demirci ilçesinde mehteran takımı eşliğinde karşılanan Zeybek, seçim otobüsünde yaptığı konuşmada, Türkiye'yi, Türk dünyasını, Türk vatandaşlarını ve insanlığı çok sevdiğini, Türkiye'nin göz göre göre yok edilmesine, üzerinde oyunlar oynanmasına, tuzaklar kurulmasına, bölünmesine ve Cumhuriyetin ortadan kaldırılmasına göz yummasının mümkün olmadığını belirtti.

AK Parti'nin Türkiye'yi böldüğünü iddia eden Zeybek, şunları kaydetti:

''Bunlar esnafı, tarımı, işçiyi, memuru, emekliyi yok ediyorlar, süründürüyorlar. Bunlar dolar milyarderlerinin partisi. Bunlar sadece dolar milyarderlerin işine gelirler. Oğluna gemiciği nereden aldı? Damadına holdingciği nereden aldı? İşte iktidar bu. Bunlardan Türkiye'yi de kurtarmanın tek yolu oy pusulasında ikinci sırasında bulunan Demokrat Parti'nin kıratına mührü basmaktır.''