BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.471,47
HABER /  MAGAZİN

Zengin erkek sevmeyen ünlü

Sadece zengin erkekleri değil, o parayı da sevmiyor. Kim mi?

Abone ol Aydan Şener, genç yaşta yakaladığı şöhretten etkilenmediğini söyledi ve ekledi: Zaten varoşlardan gelmedim. Parayı da sevmem, zengin erkeği de!

'Çalıkuşu' dizisinin 'Feridesi' olarak ünlenen ve yıllardır 'ailemizin oyuncusu' çizgisinden şaşmayan Aydan Şener, şöhrete ve paraya bakışını anlatırken, açık ve net konuştu. "Altyapım sağlam. Orta halli bir ailenin kızıyım. Varoştan gelmedim. Birdenbire para görüp, ne oldum delisi olmadım. Her türlü teklif geldi. Ama şöhret beni hiç etkilemedi."

Şener şunları söyledi: "Gündeme gelmek için soyunup çıplak fotoğraf vermedim. Sahneye çıksam yıkar geçerdim. Ama bir ben çıkmadım, bir de Türkan Şoray! Zaten parayı çok sevmem. Zengin insan, zengin erkek istemem. Çünkü paranın verdiği bir ezicilik, bir şımarıklık olacağını düşünürüm. Aşırı zenginlik yerine rahatı ve konforu tercih ederim o kadar. Öbür türlü lüksleri sevmem."...

AŞK DEĞİL SEKS

Aydan Şener günümüzdeki aşk ilişkilerine de çarpıcı bir yorum getiriyor. Diyor ki; "Aşk bence özel olmalı! Üç kere biriyle takılmak aşk için değil, seks içindir. Ama şimdi buna da aşk deniyor .."

O FARKLI OLDU

Şimdiye kadar hiçbir sinema filminde rol almadı. Büyük sansasyonlu aşklar yaşamadı. Hiç kimse ile polemiğe girmedi. Gazinoların en şaşaalı günlerini yaşadığı dönemde, kendisine gelen assolistlik tekliflerini kabul etmedi. Televizyon dizilerinde oynayıp, meşhur olan Aydan Şener, bir kez evlendi ve şu anda 20 yaşında bir kızı var. (Günaydın)