BIST 10.046
DOLAR 32,47
EURO 34,84
ALTIN 2.418,75
HABER /  MAGAZİN

'Zehra'yı bana benzeyen birisine veririm'

Kaya Çilingioğlu, özel hayatı ile ilgili merak edilenleri konuk olduğu 'Aramızda Kalsın' programında anlattı.

Abone ol

İşte Kaya Çilingiroğlu'nun açıklamaları... 

 
Zehra ile Kaya çok iyi anlaşıyor. Az görüşüyorlar. Zehra onu çok seviyor ama Kaya Zehra'ya daha düşkün. Kaya istiyorki hergün ablası gelsin. Kardeş çok önemli bir şey. Ben bu önemi babamın öldüğü gün anladım. Babamın ölümü çok zor geçti. Hazırlıklıydık çünkü mücadele ettiği kanser vardı ama yine de zorlandık. Bir gün dahi yalan olmayan habere itiraz etmedim. Ama haber yalan olunca kavga ediyordum. 
 
Beren Saat'i annem çok seviyor. Sıkı takipçisi ama bu ilişkiyi hiç onaylamıyor. 'Niye onaylamıyorsun' deyince 'ben o adamı sevmiyorum' diyor. Sanırım onu kızı olarak görüyor. Halk bir sanatçının evlenip birine ait olmasını kabullenemiyor. Bence ikisi de birbirine yakışıyor. Evlensinler. Kenan biraz kilo versin. Mutlu olsunlar. 
 
Erkek babası olmak da kız babası olmak da çok kolay. Spor spikerliği yapmayı düşünmüyorum. Hayatımda 3 yada 4 kadın oldu. Kızım Zehra'yı bana benzeyen bir adama veririm. Ne iş yapıyormuş ona bakmam, kızıma nasıl davranacağına bakarım. Adam gibi baba olabilecek mi, adam gibi koca olabilecek mi? Kızımı dövecek mi? Dürüst bir adam mı? Ufak tefek aldatmaları olursa bunu görmezden gelirim, kızıma da bunun tavsiyesini veririm. 
 
Babam her akşam saat 20:30'da eve gelirdi. Arkadaşları buna 'kılıbık' derlerdi. Akşam yemeğini mutlaka evinde yerdi. Beşiktaş'ta yeniden yönetici olmayı düşünmüyorum. Sistemin değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu sistem ve oyuncularla ben yönetici olamam. Hiç söylemesem de içimde yüzlerce 'keşke' var... 
 
Film teklifi geldi, parada anlaşamadık ve oynamadım. Teklif ettikleri ücreti 'ben bunu kazanırım' diyerek kabul etmedim, istediğim ücreti duyunca 'onu Cem Yılmaz istiyor' dediler. Ben de 'gidin onu oynatın o zaman' dedim.