BIST 9.453
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.499,33
HABER /  DÜNYA

Zehirli yılan tarafından ısırıldı biraya sarıldı!

Avustralya'nın en zehirli yılanı tarafından ısırılan Rod Sommerville'in biraya sarılması tüm ülkede şaşkınlık yarattı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Avustralya'da yaşayan 54 yaşındaki Rod Sommerville, ülkenin en tehlikeli yılanı tarafından ısırıldıktan sonra bira derdine düşmesi şaşkınlık yarattı.

Avustralya'nın Queensland bölgesinde yaşayan 54 yaşındaki Rod Sommerville, bahçesinde bulunan sebzelerle uğraşırken ülkenin en tehlikeli ve en zehirli yılanı olarak bilinen doğu kahverengi yılanı tarafından ısırıldı.

1.20140310165948.jpg

New Zealand Herald adlı Avustralya gazetesinin açıklamalarına göre yılan ısırığından sonraki tepkileri tüm ülkeyi şaşkınlığa uğrattı. Avustralya'nın en tehlikeli ve en zehirli yılanı tarafından ısırılan Rod Sommerville bahçede bulunan kürek ile yılanın başına vurarak zehirli hayvanı etkisiz hale getirdiği ve ambulansı arayarak evde bulunan buzdolabından soğuk bir bira açarak koltuğuna oturdu ve yardım gelmesi beklediği belirtildi.

2.20140310170229.jpg

54 yaşındaki Rod Sommerville'in soğuk kanlılığı yardıma gelen ambulans görevlileri ile birlikte tüm ülkeyi şaşkına çevirirken hemen hastaneye götürülen 54 yaşındaki adam verilen panzehir sonucu ölümden döndü. Yaşadığı soğuk kanlılığı gazetelere aktaran Sommerville ülkenin en zehirli yılanı tarafından ısırılıdığı ve kısa zaman içerisinde ölme riski ile karşı karşıya kalacağı için bir daha bira içememe korkusu ile bira açıp yardım beklediğini belirtti.

Avustralya'da her sene 3,000 kadar zehirli yılan tarafından ısırılma vakkası olduğu belirtilirken sadece 4-5 kişinin bu sebepten hayatını kaybettiği belirtildi.