BIST 10.693
DOLAR 32,22
EURO 34,95
ALTIN 2.425,18
HABER /  GÜNCEL

Zehir tacirleri düello yaptı

Torbacı tabir edilen uyuşturucu satıcıları, sokak ortasında düelloya tutuştu

Abone ol

Adana'da akşam saatlerinde meydana gelen olayda, torbacı tabir edilen uyuşturucu satıcıları, sokak ortasında hesaplaşmaya kalkışınca 2'si masum vatandaş olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Adana'nın Merkez Seyhan ilçesi Tepebağ Mahallesi 18 sokak girişinde Karamestanzade pasajı önünde saat 19.00 sularında karşılaşan, çevresinde Özgür olarak tanınan Mehmet Faruk Öner (25) ile Mutlu Özyıldız (28) ve Hakan Aydemir, aralarındaki bir anlaşmazlıktan dolayı silahlı çatışmaya girdiler. Çatışmada Mehmet Faruk Öner göğsünden aldığı kurşunla ağır yaralandı. Öner, Seyhan Başkent Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yine olaya karışan Mutlu Özyıldız ise karnından ve sol kolundan aldığı kurşunlarla ağır yaralandı ve Yüreğir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Ayrıca olay yerinden geçmekte olan Erdal Fidancı (60) ile Fatih Çalışır (25) ise bacaklarından aldığı kurşunlarla yaralandılar. Her iki vatandaşın da sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Silahlı çatışmaya girdiği belirtilen Hakan Aydemir, kaçmak istedi, ancak adliye karşısında polis tarafından yakalandı. Zanlı Aydemir'in üzerinden markası ve menşei belli olmayan bir adet silah ve iki adet şarjör çıktı.

Yaralı Mutlu Özyıldız'ın da üzerinden 9 mm çapında silah olduğu bildirildi. Olay yerinde iki adet 9 mm çapında, dört adet 7.65 mm çapında mermilere ait boş kovan bulundu. Polis olayla ilgili çalışmasını sürdürüyor.