BIST 10.895
DOLAR 32,18
EURO 34,97
ALTIN 2.505,91
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Zaten bu adamların kucağındasın

Erdoğan'a zehir gibi eleştiriler. Hükümetin İsrail politikasını yönelik CHP Mersin milletvekili İsa Gök tepki gösterdi.

Abone ol

CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi İsa Gök, İsrail'in Mavi Marmara gemisine yaptığı silahlı müdahaleye büyük tepki gösteren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı, "Sen kimin çöplüğünde ötüyorsun? Sen zaten bu adamların kucağındasın" dedi.

Mersin'de yerel bir televizyondaki programa konuk olan Milletvekili İsa Gök, Ak Parti Hükümeti'nin İsrail ile özel anlaşmalar, uçak alım ve tank ihaleleri yaptığını, mütemadiyen askeri tatbikatlar yaptığını söyledi.

Türkiye'nin İsrail'in içinde bulunduğu ekonomik kuruluşlarla sarmaş dolaş olduğunu öne süren Gök, şu eleştirilerde bulundu: "Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu. İhaleler ver, tankı, uçağı, askeri, tatbikatı, toprak ihalesi ver, bu kadar sarmaş dolaş can ciğer kuzu sarması ol, ondan sonra İsrail senin geminde bir sürü insan öldürsün. Ya dürüst olacaksın yada olduğun gibi görüneceksin.

SEN NEREDE HOROZLUK YAPIYORSUN?

Sen nerede horozluk yapıyorsun? Sen kimin çöplüğünde ötüyorsun? Sen zaten bu adamların kucağındasın. Ak Parti Hükümeti zaten İsrail ve Amerika'nın kucağında değil mi? Perdenin bu tarafında halkın önünde İsrail'e fırça çekerek, 'One Minute' diyor. Arka tarafında can ciğer kuzu sarması.