BIST 10.268
DOLAR 32,25
EURO 34,69
ALTIN 2.403,24
HABER /  GÜNCEL

Zaten aranıyormuş

Gaziosmanpaşa’da iki ayrı karşıt fikirli göstericiler arasında yer alarak “zafer işareti” ile “bozkurt işareti” yapan İ.S. isimli şahsın 10 ...

Abone ol

Gaziosmanpaşa’da iki ayrı karşıt fikirli göstericiler arasında yer alarak “zafer işareti” ile “bozkurt işareti” yapan İ.S. isimli şahsın 10 ayrı suçtan sabıkalı olduğu ve mahkemece arandığı ortaya çıktı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Bazı basın ve yayın kuruluşları ile sosyal medyada Gaziosmanpaşa ilçesinde yapılan bir gösteride “zafer işareti” ile karşıt görüşlü grubun yapmış olduğu başka bir gösteride “bozkurt işareti” olarak tabir edilen işareti yapan kişinin aynı kişi olmasından bahisle bu şahsın provokatif amaçlı olarak eylemlerde yer aldığı, hatta polis ya da MİT görevlisi olabileceği şeklinde çeşitli haberler ve yorumların yapıldığı görülmüştür. Konu ile ilgili olarak yürütülen soruşturma kapsamında bahse konu gösterilerde yer alan İ.S isimli şahıs, Gaziosmanpaşa ilçesi Bağlarbaşı Mahallesi Bağlarbaşı Caddesi üzerinde 05.06.2014 tarihinde yakalanmıştır” denildi.
Şüphelinin çeşitli suçlardan 10 ayrı kaydının bulunduğuna dikkat çekilerek, şu ifadelere yer verildi:
“Yakalanan şahsın asayişe müessir fiillerinden dolayı 9 ve bakaya suçundan 1 adet olmak üzere toplam 10 adet kaydının olduğu, ayrıca Küçükçekmece 13. Asliye Ceza Mahkemesi’nce arandığı anlaşılmıştır.”
(İHA)